default-image

Ιεράπετρα: Πρόσληψη 70 ατόμων μέσω Κοινωφελούς Εργασίας

Λασίθι
Ιεράπετρα: Πρόσληψη 70 ατόμων μέσω Κοινωφελούς Εργασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στελεχώνονται οι υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας, μετά από τρία χρόνια που έγιναν ξανά μαζικά προσλήψεις

Εβδομήντα επιπλέον εργαζόμενοι στελεχώνουν από σήμερα τις υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που απασχολούνται από σήμερα σε ποικίλες θέσεις θα καλύψουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου.

Όπως δήλωσε η Αντιδήμαρχος κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη:

«Καλωσορίζουμε με χαρά το νέο προσωπικό στο Δήμο μας.

Είναι η τρίτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια που προσλαμβάνουμε μαζικά υπαλλήλους και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που από το 2015 έχουμε συμπεριλάβει στο προσωπικό μας συνολικά 195 άτομα αξιοποιώντας την κοινωφελή εργασία.

Ο Δήμος Ιεράπετρας είναι ένας μεγάλος Δήμος με αυξημένες ανάγκες. Εφόσον ο διορισμός μόνιμου προσωπικού δεν υφίσταται πλέον ως επιλογή το επιπλέον αυτό προσωπικό που έρχεται στο Δήμο μας είναι άκρως απαραίτητο για την ενίσχυση του υπάρχοντος δυναμικού.

Το αρχικό αίτημά μας στο υπουργείου αφορούσε περισσότερα άτομα αλλά τελικά εγκρίθηκε μόνο ο συγκεκριμένος αριθμός. Η αξιολόγηση των αιτήσεων, η κατάταξη και η επιλογή των ωφελούμενων πραγματοποιήθηκε εξολοκλήρου από τον ΟΑΕΔ.

Οι αντιδήμαρχοι και οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών έχουν ήδη τοποθετήσει τους νέους εργαζόμενους στις θέσεις τους και τους έχουν ενημερώσει για τις αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν ώστε να προσαρμοστούν άμεσα και να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ταχύτερη διευθέτηση των διαδικασιών και εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ευχαριστούμε όλους τους νέους υπαλλήλους που στελεχώνουν τις υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας. Είμαι σίγουρη ότι η συμβολή τους θα είναι καθοριστική και η συνεργασία μας θα είναι άψογη.

Καλή αρχή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News