default-image

Τραγικός θάνατος 18χρονου δικυκλιστή στην Ιεράπετρα

Λασίθι
Τραγικός θάνατος 18χρονου δικυκλιστή στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 18χρονο δικυκλιστή στην Ιεράπετρα

Συναγερμός σήμανε στον τομέα του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας στις 8:30 για να διαθέσει ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει δύο 18χρονα παιδιά, τα οποία είχαν εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανάκι, λίγο πριν τους Μεσελέρους Ιεράπετρας.

Το ασθενοφόρο έσπευσε άμεσα στο σημείο παρέλαβε τα δύο 18χρονα παιδιά με καταγωγή από την Καλαμαύκα Ιεράπετρας, το ένα εκ των οποίων ήταν ήδη νεκρό.

Το δεύτερο παιδί μεταφέρθηκε τραυματισμένο στα επείγοντα του νοσοκομείου της Ιεράπετρας όπου έσπευσε πολύς κόσμος στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο συνεπιβάτης της μηχανής είναι σε καλή κατάσταση και δεν κινδυνεύει η υγεία του.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια του άτυχου νεαρού, που σημειώνεται ότι ήταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και τα δύο παιδιά, τόσο ο οδηγός που έχασε τη ζωή του όσο και ο συνοδηγός - που είχαν φύγει από την Ιεράπετρα με κατεύθυνση την Καλαμαύκα, μέσω Μεσελέρων και Πρίνας - δεν φορούσαν κράνη.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η τροχαία Ιεράπετρας, οι άνδρες της οποίας επιχειρούν να βρουν σημάδια που να δικαιολογούν της εκτροπή του δίκυκλου, το οποίο βρέθηκε μέσα σε ένα χωράφι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News