Λασίθι

Νέος αντιδήμαρχος ύδρευσης Αποχέτευσης για τον Δήμο Ιεράπετρας

Ο Πέτρος Μαστοράκης αναλαμβάνει καθήκοντα νέου αντιδημάρχου Ύδρευσης Άρδευσης και Αποχέτευσης στον Δήμο Ιεράπετρας

Μετά την παραίτηση του πρώην αντιδημάρχου Τοπικών Κοινοτήτων Αργύρη Πανταζή, ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης, προχώρησε σε ορισμένες διορθωτικές αλλαγές στις θέσεις ευθύνης της Δημοτικής Αρχής.

Όρισε νέο αντιδήμαρχο Ύδρευσης Άρδευσης και  Αποχέτευσης τον δημοτικό σύμβουλο και γεωπόνο Πέτρο Μαστοράκη, απαλλάσσοντας από αυτές τις αρμοδιότητες, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Μάνο Λουτσέτη, ο οποίος είχε υπερβολικά μεγάλο χαρτοφυλάκιο και δυσκολευόταν να αφοσιωθεί στη μεγάλη υπόθεση των έργων.

Στον Πέτρο Μαστοράκη ανέθεσε ο δήμαρχος Ιεράπετρας και την προεδρία της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων.

Πρόεδρο στην Επιτροπή Τουρισμού όρισε την αντιδήμαρχο καθαριότητας Μαρία Ρουμελιωτάκη, η οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον τουριστικό τομέα, καθώς υπήρξε και πάλι πρόεδρος στην ίδια επιτροπή,  στα πρώτα χρόνια της δημοτικής  της θητείας .

Ο Πέτρος  Μαστοράκης αναλαμβάνει πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων του Δήμου Ιεράπετρας, καθώς ασκώντας επί πολλά χρόνια το επάγγελμα του γεωπόνου παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα και γνωρίζει τις ανάγκες και τα προβλήματα των καλλιεργητών.

Ο κ. Καλαντζάκης αφού ευχαρίστησε τον κ. Μάνο Λουτσέτη για το έργο και τη σημαντική συνεισφορά του στον τομέα της Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας συνεχάρη τον κ. Μαστοράκη και δήλωσε:

«Επιδιώκοντας τη διατήρηση γόνιμων συνθηκών που εξασφαλίζουν την παραγωγή έργου ορίζω τον κ. Πέτρο Μαστοράκη ως Αντιδήμαρχο Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας.

Ο κ. Μαστοράκης από τη θέση του ως Δημοτικός Σύμβουλος στηρίζει αδιαλείπτως την προσπάθειά της παρούσας Δημοτικής Αρχής στην προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου Ιεράπετρας.

Όπως πράττω με κάθε αντιδήμαρχο, θα στηρίξω εμπράκτως τον κ. Μαστοράκη στο έργο που αναλαμβάνει αυτή τη χρονική στιγμή σε αυτή την τόσο νευραλγική θέση για τον Δήμο Ιεράπετρας, ώστε να συνεχιστεί και να επιταχυνθεί η υλοποίηση του προγράμματος μας.

Εύχομαι στον κ. Μαστοράκη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Στο μεταξύ ο ανεξαρτητοποιημένος δημοτικός σύμβουλος Αργύρης Πανταζής προετοιμάζει την ανακοίνωση της καθόδου του ως επικεφαλής νέας πολυσυλλεκτικής Δημοτικής Παράταξης.

Από τη στιγμή της παραίτησης του, σύμφωνα με πληροφορίες  συνεχίζει να κάνει επαφές με γνωστά στελέχη του αγροτικού χώρου κυρίως, αλλά  και προσωπικότητες  από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Ωστόσο,  ένας νέος  υποψήφιος δήμαρχος Ιεράπετρας , ο Αλέξανδρος Μουζουράκης, εμφανίζεται να έχει  ξεκινήσει τις εξορμήσεις του στις Δημοτικές Κοινότητες της Ιεράπετρας, βγάζοντας λόγους στα καφενεία των χωριών.

Ο Αλέξανδρος Μουζουράκης, ήταν στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Ιεράπετρας, και δεν εξελέγη στις περασμένες Δημοτικές εκλογές.

Έχοντας περάσει από τη Νέα Δημοκρατία, σήμερα έχει βρει πολιτική στέγη, στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου «Ελληνική Λύση». Είναι υπέρμαχος της άμεσης δημοκρατίας στην πράξη.

 

 

Σχόλια