Βρήκε τραγικό θάνατο στην αυλή του σπιτιού του

Λασίθι
Βρήκε τραγικό θάνατο στην αυλή του σπιτιού του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 69χρονος, ο οποίος καταπλακώθηκε από τρακτέρ στην αυλή του σπιτιού του - Τον άτυχο άνδρα βρήκε ο γιος του αργά το απόγευμα

Τραγικό θάνατο βρήκε στην αυλή του σπιτιού του 69χρονος συνταξιούχος στον οικισμό Σταυρός (Καπίστρι) Ιεράπετρας.

Ο 69χρονος αναζητούνταν από τις 10 το πρωί από την οικογένειά του, καθώς δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Τον άτυχο συνταξιούχο εντόπισε κατά τις 4 το απόγευμα, ο γιος του, ιατρός στο επάγγελμα, στην αυλή του σπιτιού του.

Τον βρήκε καταπλακωμένο από το τρακτέρ του, με το οποίο είχε πέσει από ύψος περίπου δύο μέτρων, ενώ έκανε μανούβρα στην αυλή του σπιτιού του.

Ο γιος του 69χρονου κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε στο σημείο, αλλά ήταν αδύνατον να απεγκλωβίσουν οι διασώστες τον άτυχο ηλικιωμένο καθώς είχε βρεθεί μπρούμητα με το τιμόνι του τρακτέρ να έχει σφηνωθεί στην πλάτη του.

Αναζητήθηκε χωματουργικό μηχάνημα (μπουλντόζα) για να μετακινηθεί το βαρύ όχημα, πράγμα το οποίο έγινε κατορθωτό λίγη ώρα αργότερα όμως ο άτυχος ηλικιωμένος είχε ήδη εκπνεύσει.

Εικάζεται ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Η σορός του 69χρονου παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου θα μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ για νεκροψία – νεκροτομή.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει σε τι οφείλεται το τραγικό συμβάν. Αν η πτώση του τρακτέρ προήλθε από άστοχο χειρισμό ή ο ηλικιωμένος είχε υποστεί κάποια αιφνίδια αδιαθεσία ή καρδιακή ανακοπή ενώ προσπαθούσε να βγάλει το βαρύ όχημα από το χώρο όπου το πάρκαρε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News