Λασίθι

Είχε… γεμίσει το χωράφι του με δενδρύλλια κάνναβης

Συνολικά 16 δενδρύλλια κάνναβης κατέσχεσε η Αστυνομία σε περιοχή του Λασιθίου

Ξεπερνούσαν τα 2 μέτρα τα δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε ένας άνδρας στο Λασίθι.

Πρόκειται για έναν 49χρονο, ο οποίο συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Σητείας, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν σε αποθηκευτικό χώρο και σε χωράφι του 49χρονου αστυνομικοί της του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, βρέθηκαν 6 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν, 10 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Λασιθίου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (26.09.2018) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Σητείας από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, 49χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, χθες (26.09.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε αγροτική τοποθεσία και σε αποθηκευτικό χώρο που κατέχει και χρησιμοποιεί ο 49χρονος.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν να καλλιεργούνται έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρων τα οποία εκριζώθηκαν, δέκα (10) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης και μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το  Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Λασιθίου.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια