Ενώπιον της Δικαιοσύνης για το μαχαίρωμα σε καφετέρια

Ηράκλειο
Ενώπιον της Δικαιοσύνης για το μαχαίρωμα σε καφετέρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο σκαμνί ένας 41χρονος για μαχαίρωμα μέσα σε καφετέρια

Σε μία εβδομάδα περίπου θα διεξαχθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, στη Νεάπολη, η δίκη του 41χρονου άνδρα, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο μαχαίρωσε στον λαιμό με σουγιά έναν 39χρονο, μέσα σε καφετέρια της πόλης του Ηρακλείου.

Ο 41χρονος κατηγορούμενος θα καθίσει την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, προκειμένου να δικαστεί για συνολικά τέσσερις πράξεις: απόπειρα ανθρωποκτονίας (κακούργημα), παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή.

Σημειώνεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να γίνει την περασμένη Παρασκευή. Ωστόσο, λόγω κωλύματος του συνηγόρου πολιτικής αγωγής (σ.σ. του δικηγόρου του 39χρονου), η δίκη διακόπηκε για τις 9 Οκτωβρίου.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο κατηγορούμενος παραμένει προσωρινά κρατούμενος από τον Φεβρουάριο του 2018. Το συμβάν, το οποίο ευτυχώς δεν είχε μοιραία κατάληξη για τον 39χρονο, είχε σημειωθεί το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου: Περίπου στις 10 το βράδυ, οι δύο ημεδαποί φέρονται να διαπληκτίστηκαν κι εν συνεχεία ο 41χρονος φέρεται να έπληξε με σουγιά τον 39χρονο στην τραχηλική χώρα, προκαλώντας του συνολικά τρία τραύματα στη δεξιά προσθιοπλάγια τραχηλική επιφάνεια. Αμέσως μετά την πράξη του, ο 41χρονος φέρεται να τράπηκε σε φυγή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News