Λασίθι

Αποκατάσταση γηπέδου με 365.000 ευρώ στο Οροπέδιο

Την αποκατάσταση του αθλητικού χώρου – γηπέδου στο Οροπέδιο Λασιθίου ενέκρινε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

Την προγραμματική σύμβαση ύψους 365.000 ευρώ συνυπέγραψε ο Δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννης Στεφανάκης.

Στο γήπεδο, στην περιοχή «Κουδουμαλιά» στην τοπική κοινότητα Αβρακόντε, θα αθλούνται εκατοντάδες νέοι-νέες όπως επίσης η τοπική ομάδα «Αθλητική Ένωση Λασιθίου Δίας» που μετέχει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λασιθίου, ποδοσφαιρική ομάδα που ιδρύθηκε πρόσφατα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη ανέφερε, ότι, πρόκειται για ένα οραματικό έργο, καθώς το Οροπέδιο θα αποκτήσει σύντομα ένα σύγχρονο αθλητικό-αγωνιστικό χώρο όπου θα αθλείται η νεολαία. Μάλιστα στόχος όπως αναφέρθηκε, είναι, πέρα από την έδρα της ομάδας «Δίας», να φιλοξενείται και η νεοϊδρυθείσα ακαδημία ποδοσφαίρου για μικρά παιδιά.

Παρόντες στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια  ήταν ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Γραμματικάκης που κατάγεται από το Οροπέδιο Λασιθίου, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης και ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Λασιθίου «Δίας» Γιάννης Σμυρνάκης.

Σχόλια