AgroExpo 2019: Η σημαντικότερη αγροτική έκθεση στην Κρήτη είναι στην Ιεράπετρα!

Λασίθι
AgroExpo 2019: Η σημαντικότερη αγροτική έκθεση στην Κρήτη είναι στην Ιεράπετρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσείς θα χάσετε την 3η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο του 2019;

Η 3η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας, AgroExpo 2019, είναι γεγονός και θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα, ένα τετραήμερο που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Οι τομείς της έκθεσης αφορούν: γεωργικά εφόδια, μηχανήματα και εξοπλισμό, αγροτικά προϊόντα και υπηρεσίες από επιχειρήσεις όλης της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η έκθεση υλοποιείται με την υποστήριξη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, του Επαγγελματοβιοτεχνικού Συλλόγου, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης και πραγματοποιείται με την συνεργασία του Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης.

Βασικός στόχος της AgroExpo 2019 αποτελεί η προβολή της τοπικής παραγωγής προϊόντων και υπηρεσιών εντός και εκτός Ελλάδος, η προβολή καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και καλλιέργειάς, καθώς και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών και περιφερειακών επιχειρήσεων.

Η 3η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λασιθίου με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ιεράπετρας και της Περιφέρειας Κρήτης. Θα μπορείτε να την επισκεφτείτε από τις 9 έως τις 12 Μαΐου 2019 στο Μισεδάκειο Στάδιο του Δήμου Ιεράπετρας.

Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τον κ. Δουλουφάκη Ευάγγελο στο Επιμελητήριο Λασιθίου στο τηλ.: +3028410 22231 ή στο email: [email protected] ή επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης στην δ/νση: http://agroexpoierapetra.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News