Βραβεία φιλίας σε Repeaters του Μακρύ Γιαλού

Λασίθι
Βραβεία φιλίας σε Repeaters του Μακρύ Γιαλού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής βραβείων φιλίας σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες του Μακρύ Γιαλού.

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση ενταγμένη στο πρόγραμμα του τρίτου Φεστιβάλ Τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας.

Έγινε η απονομή των βραβείων φιλίας, σε επισκέπτες που επιλέγουν φανατικά την περιοχή της ευρύτερης Ιεράπετρας για τις διακοπές τους, σε μια άψογα οργανωμένη εκδήλωση, με πλούσιο μπουφέ εξαιρετικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακή μουσική και παραδοσιακούς χορούς.

«Είναι μακρύς ο κατάλογος όσων βοήθησαν, στο να στεφθεί με επιτυχία και αυτή η εκδήλωση. Τους ευχαριστώ όλους…

Τον τοπικό αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού Μανόλη Βρυγιωνάκη, τους προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων, τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, το Σύλλογο εμπόρων Κουτσουρά - Μακρύ Γιαλού, το Σύλλογο ενοικιαζόμενων δωματίων Κουτσουρά - Μακρύ Γιαλού - Ανάληψης, το Σύλλογο γυναικών «Αλληλεγγύη» Μακρύ Γιαλού, τη σχολή παραδοσιακών χορών του Δημήτρη Καπαράκη και το μουσικό σχήμα για την όμορφη βραδιά. Ευχαριστώ επίσης την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Νοτιοανατολικής Κρήτης, τα ξενοδοχεία και τις ταβέρνες της περιοχής, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού. Το επόμενο ραντεβού μας έχει κλειστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου στην τελετή λήξης του τρίτου Φεστιβάλ Τουρισμού Ιεράπετρας στην πλατεία Τζαμί. Ελπίζω ότι και σε αυτή την εκδήλωση η συμμετοχή θα είναι πολύ μεγάλη», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Ιεράπετρας κ. Αργύρης Πανταζής.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News