Μεγάλες στιγμές στην επετειακή 15η σεζόν του «Καλοκαίρι Στο Νότο»!

Λασίθι
Μεγάλες στιγμές στην επετειακή 15η σεζόν του «Καλοκαίρι Στο Νότο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παγκρήτια ραδιοφωνική μετάδοση «Καλοκαίρι Στο Νότο» με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου έκλεισε φέτος 15 χρόνια παρουσίας στο Ελληνικό ραδιόφωνο!

Βραβευμένη ως η κορυφαία ραδιοφωνική εκπομπή στην Ελληνική περιφέρεια, κατάφερε για ακόμη μια χρονιά να εκφράσει την ένταση από το καλοκαιρινό μουσικό κίνημα των Platsouristas, όλων εκείνων δηλαδή που μέσα σε 3 μήνες επικοινωνούσαν καθημερινά με την εκπομπή μέσα από γραφεία, παραλίες, νοικοκυριά ή την Ελληνική ομογένεια!

«Μουσαφίρηδες» σε ορεινά χωριά, εργαζόμενοι σε πολύβουα γραφεία, νοικοκυρές και οδηγοί σε απόγνωση, Έλληνες φοιτητές και οικογένειες από το Λονδίνο μέχρι το Τέξας και το Σύδνεϋ αλλά και επισκέπτες γεμάτοι όρεξη να ανακαλύψουν το μαγικό νησί μας, από τον Μπάλο μέχρι την Σητεία, όλοι μαζί ενώθηκαν για ακόμη μια φορά μέσα από το Καλοκαίρι Στο Νότο ανταλλάσσοντας «Καλημέρες» και διαμορφώνοντας ουσιαστικά την εκπομπή!

Ανάμεσα σε αυτά, δεκάδες ζωντανές συνδέσεις με όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανταποκρίσεις από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα στην Κρήτη και την Ελλάδα, εξορμήσεις σε φαράγγια - παραλίες & δεκάδες άλλους μυστικούς θησαυρούς, δώρα χιλιάδων ευρώ και πάνω από 70 Κρητικές γεύσεις παρέλασαν καθημερινά, μέσα από μια ιδιότυπη στήλη μαγειρικής που εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά σε ραδιόφωνο πριν αρκετά χρόνια από το «Καλοκαίρι Στο Νότο»!

Κορυφαία στιγμή η ανάρτηση του απόλυτου Ελληνικού viral και για αυτό το Καλοκαίρι, Just Μπύρες, που έσπασε το φράγμα του 1εκ. προβολών μέσα σε μια εβδομάδα και φιλοξενήθηκε στο σύνολο των ενημερωτικών και ψυχαγωγικών τηλεοπτικών εκπομπών της χώρας!

Μάλιστα λίγο πριν το τέλος της φετινής τελευταίας εκπομπής, ανάμεσα σε ζωντανές συνδέσεις με Νέα Υόρκη, Los Angeles μοναδικά μηνύματα από όλη την Ελλάδα και φανερή συγκίνηση από όλους όσους βρισκόταν στο studio, η εκπομπή ανάρτησε και τα ξεκαρδιστικά Backstage του δημοφιλές βίντεο τα οποία ήδη έχουν αποσπάσει δεκάδες χιλιάδες προβολές στο facebook!

Αναμφισβήτητα δυνατή στιγμή ήταν και η διοργάνωση του 3ου Παγκρήτιου διαγωνισμού DJ Battle of The Year με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που ήδη οδεύει προς την επόμενη διοργάνωση! Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου ευχαρίστησαν από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη παραγωγή και φέτος, δίνοντας ταυτόχρονα το σύνθημα για την επόμενη χρονιά.

Η ιδέα για την εκπομπή ξεκίνησε ένα μυστηριώδες βράδυ κάτω από έναν ουρανό γεμάτο αστέρια στο κεδρόδασος της Χρυσής ενώ το ταλαιπωρημένο σχολικό κασετόφωνο έπαιζε το τραγούδι των Duran Duran – OrdinaryWorld. Δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη εκπομπή του Γιώργου και της Γωγώς σε ένα μικρό επαρχιακό ραδιόφωνο που μετά βίας μετέδιδε στην γύρω περιοχή, έχουν αλλάξει πολλά…Το σίγουρο είναι όμως πως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά που έρχονται!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News