Μπαράζ διαρρήξεων ανατολικά της Ιεράπετρας

Λασίθι
Μπαράζ διαρρήξεων ανατολικά της Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tουλάχιστον έξι περιπτώσεις διάρρηξης, στις τουριστικές περιοχές Κουτσουνάρι, Αχλιά και Μαύρος Κόλυμπος

Τον τρόμο έχουν σπείρει τις τελευταίες μέρες στην Ιεράπετρα αδίστακτοι διαρρήκτες, οι οποίοι παραβιάζουν κεντρικές εισόδους, μπαλκονόπορτες η μικρά ανασφάλιστα παράθυρα και εισέρχονται σε σπίτια, βίλλες η τουριστικά καταλύματα, αφαιρώντας κυρίως χρήματα και τιμαλφή, κάνοντας άνω κάτω τους εσωτερικούς χώρους των ανυποψίαστων θυμάτων τους, κατά τη διάρκεια της απουσίας τους.

Στο Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, έχουν καταγγελθεί τις τελευταίες μέρες, έξι τουλάχιστον περιπτώσεις διάρρηξης, στις τουριστικές περιοχές Κουτσουνάρι, Αχλιά και Μαύρος Κόλυμπος.

Οι άντρες του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας έχουν επικεντρώσει τις έρευνες τους στην Ανατολική πλευρά του Δήμου Ιεράπετρας, περιμένοντας  είτε οι επικίνδυνοι διαρρήκτες να κάνουν το μοιραίο λάθος, είτε να δοθεί από πολίτες η κατάλληλη πληροφορία η οποία θα μπορέσει να οδηγήσει τις διωκτικές Αρχές στην εξάρθρωση της σπείρας, που εκτιμάται ότι αποτελείται από 2 με 3 άτομα.

Τις τελευταίες ημέρες, αφού όπως δείχνει ο τρόπος που ενεργούν οι κακοποιοί, είχαν παρακολουθήσει τους υποψήφιους «στόχους» τους, είχαν καταφέρει να μπουν σε διαμερίσματα συγκροτήματος τουριστικών καταλυμάτων, επιλέγοντας εκείνα στα οποία έμεναν Έλληνες και όχι αλλοδαποί.

Είχαν παραβιάσει επίσης και ξεριζώσει στην κυριολεξία, την κεντρική είσοδο βίλλας Έλληνα μετανάστη της Αυστραλίας και είχαν διαρρήξει επίσης τα σπίτια επιχειρηματιών και ιδιωτικών υπαλλήλων, κλέβοντας χρήματα και κοσμήματα.

Οι τουριστικοί επιχειρηματίες και οι κάτοικοι που διαμένουν στις τουριστικές περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Ιωάννου και Μακρύ Γιαλού, έχουν θορυβηθεί και έχουν ανησυχήσει πάρα πολύ, από την δράση της επικίνδυνης αυτής σπείρας, που δεν αφήνει πίσω της ίχνη, και καλούν τον οποιοδήποτε έχει αντιληφθεί κάποιες ύποπτες κινήσεις ατόμων που δε δικαιολογείται η παρουσία τους τις τελευταίες 10 μέρες σε αυτές τις περιοχές, να συνδράμουν στην έρευνα των αστυνομικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News