Ανήλικη ήπιε χάπια σε παραλία της Κρήτης

Λασίθι
Ανήλικη ήπιε χάπια σε παραλία της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ακόμα τραγική ιστορία, ευτυχώς με αίσια έκβαση, εκτυλίχθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Κρήτη.

Ένα κορίτσι μόλις 15,5 χρονών βρέθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση σε παραλία του Αγίου Νικολάου τυχαία από δύο περαστικούς.

Ένα ζευγάρι έτυχε να περνά από παραλία στην περιοχή και είδε την 15χρονη να βρίσκεται ξαπλωμένη και να είναι αποπροσανατολισμένη.

Το ζευγάρι, για καλή τύχη του νεαρού κοριτσιού, ειδοποίησε την Αστυνομία και εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την 15χρονη και τη μετέφερε στις 2 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Δίπλα στην ανήλικη βρέθηκαν δύο κουτιά με χάπια. Σύμφωνα με την Διοικήτρια του νοσοκομείου στον Άγιο Νικόλαο κ. Μαρία Σπινθούρη «ευτυχώς το κορίτσι δε φαίνεται να πήρε όλα τα χάπια που βρίσκονταν μέσα στα κουτιά, ενώ παράλληλα υπήρχε και η υποψία ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ».

Στο νοσοκομείο λοιπόν υποβλήθηκε άμεσα σε πλύση στομάχου και πλέον είναι καλά στην υγεία του και «σε καλή κατάσταση» όπως διαβεβαιώνει η κ. Σπινθούρη. Όμως για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει στο νοσοκομείο όπου έπειτα από λίγες ώρες θα υποβληθεί ξανά σε πιο εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις. Παράλληλα, σύντομα η ανήλικη θα υποστηριχθεί ψυχικά και από ειδικό ιατρό.

Στο πλευρό του κοριτσιού βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι γονείς της, οι οποίοι ανήσυχοι έσπευσαν στο νοσοκομείο μόλις ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς. Πρόκειται για οικογένεια αλλοδαπών, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Αγίου Νικολάου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News