Λασίθι

Οι δύσκολες στιγμές της κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο ανακύκλωσης χαρτιού

Μέσα σε λιγότερο από 3 ώρες, οι ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσαν στο εργοστάσιο ανακύκλωσης χαρτιού στη Σητεία, κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά

Άμεση και επιτυχής ήταν η επέμβαση των πυροσβεστών στο εργοστάσιο ανακύκλωσης χαρτιού στη Σητεία, που είχε «τυλιχθεί» στις φλόγες.

Και αυτό γιατί, οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στο σημείο, κατάφεραν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά, μέσα σε λιγότερο από 3 ώρες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε - υπό άγνωστες αιτίες - λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, είχε ήδη τεθεί υπό έλεγχο στις 5 το απόγευμα της Τρίτης.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τουλάχιστον 7 οχήματα, με 20 άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, γεγονός το οποίο συντέλεσε στον περιορισμό της πυρκαγιάς που ξέσπασε στον προαύλειο χώρο του εργοστασίου, προτού αυτή εξαπλωθεί και στο υπόλοιπο εργοστάσιο ανακύκλωσης χαρτιού.

Σημειώνεται πως ακόμη και μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, πυροσβέστες παρέμειναν στο σημείο, ενώ τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά διερευνά το αρμόδιο (Ανακριτικό) Τμήμα της πυροσβεστικής.

Δείτε το βίντεο:

(Φωτογραφίες και βίντεο: Γιάννης Καρτσάκης)

Σχόλια