Σπουδαία δωρεά στο νοσοκομείο Ιεράπετρας

Λασίθι
Σπουδαία δωρεά στο νοσοκομείο Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία συσκευή φωτοθεραπείας νεογνών, για τις ανάγκες του Γυναικολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, και έναν βιντεοπροβολέα για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νοσοκομείου, παρέδωσε προχθές το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Στην αγορά της συσκευής συμμετείχαν με το ποσό των 1.570 ευρώ οι καρναβαλικές ομάδες “Κατσίκια” και “Τα ζα μου αργά” και στην αγορά του βιντεοπροβολέα εξ ολοκλήρου με το ποσό των 430 ευρώ. Τα υπόλοιπα χρήματα που χρειάστηκαν διατέθηκαν από συνδρομές και δωρεές φίλων του Συλλόγου.

Από πλευράς των καρναβαλικών ομάδων δόθηκε ένα ελπιδοφόρο μήνυμα αγάπης για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, προβάλλοντας την απαιτούμενη διάσταση στον κοινωνικό τους ρόλο. Η νικήτρια ομάδα στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και η διοργανώτρια ομάδα για πρώτη φορά συνεργάστηκαν, για να έχουμε όσο γινόταν μεγαλύτερη βοήθεια. Όλοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας και για την προσφορά των καρναβαλικών ομάδων.

Στην παράδοση παραβρέθηκαν ο διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Γεώργιος Αρακαδάκης, ο πρόεδρος του ΣΦΝΙ Ανδρέας Μαμαντόπουλος, εκπρόσωπος του Συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου, ο γυναικολόγος Σωκράτης Μέγκουλας, εκπρόσωποι των καρναβαλικών ομάδων, νοσηλευτικό προσωπικό και αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Επόμενος στόχος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, η προμήθεια εξοπλισμού ενδοσκοπήσεων, που κρίνεται απαραίτητη για το νοσοκομείο. Η επιστημονική γνώση και πιστοποίηση υπάρχει, αλλά ο αντίστοιχος εξοπλισμός που αποκτήθηκε το 1994 είναι πλέον πεπαλαιωμένης τεχνολογίας και με βλάβες χωρίς ανταλλακτικά, που τον θέτουν εκτός λειτουργίας. Γι’ αυτό καλείται όλος ο κόσμος, που μπορεί να συνδράμει, ώστε να υλοποιηθεί και αυτός ο στόχος μέσα στο 2018.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News