default-image

Κοκαΐνη σε μορφή σοκολάτας τους έβαλε σε μπελάδες

Λασίθι
Κοκαΐνη σε μορφή σοκολάτας τους έβαλε σε μπελάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοκαΐνη αλλά σε μορφή σοκολάτας είχαν στην κατοχή τους τρεις Έλληνες.

Οι τρεις άνδρες 25,23 και 32 ετών συνελήφθησαν στην Ιερέπετρα κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Σε έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου επέβαιναν ,στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μεταλλικός τρίφτης. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας  Ιεράπετρας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

"Συνελήφθησαν, χθες (22.07.2018) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, τρείς ημεδαποί ηλικίας 25,23 και 32 ετών κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου επέβαιναν οι τρείς ημεδαποί όπου στην κατοχή τους  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μεταλλικός τρίφτης.  

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας  Ιεράπετρας".

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News