default-image

Αποφάσεις για μεγάλα έργα για τον Δήμο Ιεράπετρας

Λασίθι
Αποφάσεις για μεγάλα έργα για τον Δήμο Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλα αναπτυξιακά έργα για τον Δήμο Ιεράπετρας συζητήθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας.

Στα έργα αυτά περιλαμβάνεται:

  • Η ανακαίνιση του γηροκομείου Ιεράπετρας (1.265.000€),
  • η βελτίωση των υποδομών ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας νερού για ανθρώπινη κατανάλωση του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» (3.720.000€),
  • οι εργασίες στο κτίριο του παλιού Δημαρχείου
  • η αναβάθμιση της οπτικοακουστικής εγκατάστασης της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη»
  • η Συντήρηση πρασίνου κοινόχρηστων χώρων Δήμου Ιεράπετρας και
  • η Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στον οικισμό Μύρτου

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης σχολιάζοντας όσα ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δήλωσε:

«Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την υλοποίηση των δεσμεύσεων και του προγραμματισμού μας, μένοντας μακριά από οποιαδήποτε εκλογολογία ή απόπειρα αποπροσανατολισμού.

Κλείνουμε τα αυτιά μας σε κακοπροαίρετες φωνές που δεν προσφέρουν τίποτα στον τόπο μας και ακολουθούν επικίνδυνες τακτικές του παρελθόντος που δίχαζαν την κοινωνία και έβλαπταν την πρόοδο του Δήμου Ιεράπετρας.

Δεν είναι τυχαίο που σε μία εποχή που η γραφειοκρατία είναι εξαντλητική και οι χρηματοδοτήσεις δίνονται με το σταγονόμετρο η Δημοτική μας Αρχή καταφέρνει και διατηρεί μία συνεχή ροή χρηματοδοτήσεων προς τον Δήμο Ιεράπετρας.

Ευχαριστώ τους υπαλλήλους του Δήμου και τους συνεργάτες μου για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση στους κοινούς μας στόχους για ανάπτυξη και νέα έργα.

Επιπλέον ευχαριστώ την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, το Σύλλογο Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας και τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γεώργιο Αγγελάκη για τη συνεργασία μας για το έργο του Γηροκομείου καθώς και την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη για τη συνεχή συνεργασία μας σε επίπεδο χρηματοδοτήσεων και υλοποίησης έργων.

Προχωράμε απερίσπαστοι και με τον ίδιο ζήλο για διατήρηση και ενίσχυση της εκθετικής αναπτυξιακής πορείας του Δήμου Ιεράπετρας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News