Λασίθι

Σε Λασίθι & Ηράκλειο ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 19 Ιουλίου 2018, θα ξεκινήσει η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λασίθι, όπου θα βρεθεί σε Σητεία, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Οροπέδιο, και αργότερα στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στο Γάζι την έδρα του Δ. Μαλεβιζίου.

Ο κ. Μητσοτάκης θα συνοδεύεται από τον γραμματέα της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον πρώην υπουργό και βουλευτή Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και στελέχη του κόμματος σε τοπικό επίπεδο.

Να θυμίσουμε ότι παλαιότερα είχε περπατήσει και είχε πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς της Νεάπολη Λασιθίου και τον Άγιο Νικόλαο.

Από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Σητεία. Θα έχει συνάντηση με ψαράδες και στη συνέχεια συνάντηση με τη δημοτική αρχή και με επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Ιεράπετρα, θα περπατήσει στην πόλη και θα πραγματοποιήσει ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Ιεράπετρας, ως κορύφωση των δράσεων της ΝΔ για τη λειψυδρία που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα.

Η εκδήλωση την κλιματική αλλαγή και τα προβλήματα από την λειψυδρία θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία πολλών ειδικών επιστημόνων, εκπροσώπων φορέων από όλη τη Κρήτη, και ιδιαιτέρως της πόλης της Ιεράπετρας εκεί που συναντάμε εντονότερα τις συνέπειες του προβλήματος. Θα ακολουθήσει συνάντηση με θεσμικούς φορείς της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Ακολούθως, ο πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί το Οροπέδιο, όπου θα περπατήσει χωριά της περιοχής και θα επισκεφθεί το Σπήλαιο «Δικταίο Άντρο» στο Ψυχρό.

Αργά το βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο Γαζί, την έδρα του Δήμου Μαλεβιζίου στην εκδήλωση για την ονοματοθεσία κεντρικού δρόμου προς τιμή του μεγάλου Κρητικού πολιτικού και πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που αποφάσισε η δημοτική αρχή ομόφωνα και με συνοπτικές διαδικασίες, λίγες μόλις ημέρες μετά το θάνατό του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεπής στη δέσμευσή του για ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, περπατά σπιθαμή προς σπιθαμή την Κρήτη, μιλά με τους πολίτες, ακούει τους προβληματισμούς τους και δημιουργεί την κυβερνητική ατζέντα της ΝΔ με σταθερή προτεραιότητα την Κρήτη.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια