Ο δήμαρχος Ιεράπετρας με τα παιδιά του Crete For Life

Λασίθι
Ο δήμαρχος Ιεράπετρας με τα παιδιά του Crete For Life

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Ιεράπετρα από το Crete For Life συνάντησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Η φιλανθρωπική οργάνωση «Η Κρήτη δίνει ζωή» (Crete for Life) προσφέρει μεταξύ άλλων την ευκαιρία, σε παιδιά που νοσούν ή στερούνται ίσων δυνατοτήτων, να απολαύσουν διασκεδαστικές διακοπές στην Κρήτη.

Φέτος φιλοξενούνται στην Ιεράπετρα 40 παιδιά από τη Λευκορωσία, την Παλαιστίνη και τη Συρία με τους συνοδούς τους εκπαιδευτικούς και γιατρούς.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τα παιδιά, άκουσε τις εντυπώσεις τους από τη διαμονή τους στην Ιεράπετρα και τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα.

Ο κ. Καλαντζάκης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δεν αρκούν λίγα λόγια για να περιγράψουν το έργο του Crete for Life.

Αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια στην κα. Olimpia Theodoli, την κα. Μαρία Σπυριδάκη, την κα. Αδελίνα Καραντώνη, την κα. Μαρία Κουτσοποδιώτη, την κα. Λίτσα Μπαλοθιάρη, την κ. Μαρία Βοσκάκη και όλα τα μέλη και τους εθελοντές του συλλόγου Crete For Life.

Η συνεισφορά τους είναι τεράστια και οι ευκαιρίες αναψυχής και διαφυγής που προσφέρουν απλόχερα σε παιδιά που αδίκως τις στερούνται είναι το λιγότερο αξιοθαύμαστη. Η προσφορά τους έχει τόσο μεγάλο κι ευεργετικό αντίκτυπο στα παιδιά που δικαιώνει όλους τους αγώνες και τις προσωπικές τους θυσίες.

Είναι πολύ τιμητικό για την Ιεράπετρα που φιλοξενεί τόσο σημαντικές φιλανθρωπικές δράσεις.

Ο Δήμος Ιεράπετρας στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τη δράση του Crete for Life και καλούμε όλους τους πολίτες να συμβάλουν κι εκείνοι με όποιο τρόπο μπορούν στην ενδυνάμωσή του.

Ελπίζουμε ότι το Crete for Life θα μπορεί κάθε χρόνο να φιλοξενεί περισσότερα παιδιά και θα είναι όλο και πιο ηχηρό το μήνυμα για μίμηση της δράσης του και σε άλλες περιοχές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News