default-image

«Κρατά την ανάσα» της η Κρήτη για το Agios Nikolaos Cliff Diving 2018

Λασίθι
«Κρατά την ανάσα» της η Κρήτη για το Agios Nikolaos Cliff Diving 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινά και φέτος το «Agios Nikolaos Cliff Diving 2018».

Όλη η Κρήτη «κρατά την ανάσα» της για το τριήμερο με τους εντυπωσιακούς αγώνες κατάδυσης που θα γίνουν στη λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Αγώνες καταδύσεων, επίδειξη καταδύσεων από κορυφαίους αθλητές του χώρου με παγκόσμια αναγνώριση θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Το «Agios Nikolaos Cliff Diving 2018» πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον Δήμο Αγίου Νικολάου, την Περιφέρεια Κρήτης και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καταδύσεων από Υψηλά σημεία (WHDF).

Στο πλαίσιο αυτό δόθηκε συνέντευξη τύπου για να παρουσιαστεί το γεγονός και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ξεκινά την Παρασκευή 6 Ιουλίου και ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής 8 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Δωρεάν εκπαίδευση

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Αγώνες κατάταξης

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Αγώνες - Τελικοί

Αγώνες επίδειξης

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Αμέσως μετά τους αγώνες κατάταξης

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Αμέσως μετά τους αγώνες και τους τελικούς

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, τα παιδιά όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν κόλπα από επαγγελματίες καταδύτες. Υπάρχουν μόνο δύο απαιτήσεις: πρέπει να γνωρίζουν κολύμπι και να θέλουν να διασκεδάσουν!

Το εργαστήριο στη Λίμνη Βουλισμένη ξεκινά από ένα επίπεδο καταδύσεων περίπου 2,5 μέτρων, όπου τα παιδιά θα μάθουν πώς να μπαίνουν σωστά στο νερό. Οι γενναίοι μπορούν επίσης να μάθουν να κάνουν τούμπα. Στη συνέχεια, ανάλογα με την ικανότητα και την ηλικία τους, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βουτήξουν από υψηλότερα επίπεδα. Το μέγιστο ύψος κατάδυσης για τα παιδιά θα είναι περίπου τα 10 μέτρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News