Λασίθι

Η επιθυμία του βασιλιά του Μπαχρέιν κατά τη βόλτα του στην Ιεράπετρα

Που περιηγήθηκε ο βασιλιάς του Μπαχρέιν με την πολυμελή συνοδεία και τι ζήτησε.

Απόλαυσε τις ομορφιές της Ιεράπετρας ο βασιλιάς του Μπαχρέιν, Χαμάντ Μπιν Ισά Αλ Χαλίφα ο οποίος έφτασε με την θαλαμηγό του Al Mirqab στην Κρήτη.

Ο βασιλιάς του Μπαχρέιν αποβιβάστηκε με τη συνοδεία φίλων του οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες παραθερίζουν και σε άλλα μέρη της νότιας Κρήτης.

Στην ολιγόωρη παραμονή του ο βασιλιάς του Μπαχρέιν περπάτησε στον παραλιακό πεζόδρομο της πόλης με την 45μελή συνοδεία του ενώ περιδιαβαίνοντας την κεντρική πλατεία επέλεξε να επισκεφθεί ενα κατάστημα παιχνιδιών. Στο κατάστημα μπήκε με τη σύζυγό του απλά ντυμένος, χωρίς να καταλάβουν οι υπάλληλοι με ποιόν μιλούσαν.

Ο ίδιος μιλούσε αγγλικά, ζήτησε να δει τα παιχνίδια του καταστήματος και αποχώρησε από κεντρικούς δρόμους μπαίνοντας στην παλιά πόλη.

Στη συνέχεια εξέφρασε την επιθυμία να δει στενά σοκάκια και σταμάτησε σε σπίτι ζητώντας από μια νοικοκυρά να του φτιάξει και να γευτεί έναν παραδοσιακό καφέ.

Αμέσως μετά επέστρεψε στην παραλιακή ζώνη, επιβιβάστηκε στο σκάφος και στη συνέχεια στη θαλαμηγό η οποία αναχώρησε από την Ιεράπετρα.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια