Νύχτα τρόμου: Νεαρός παρενοχλούσε και βιντεοσκοπούσε δυο 16χρονες

Λασίθι
Νύχτα τρόμου: Νεαρός παρενοχλούσε και βιντεοσκοπούσε δυο 16χρονες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία νύχτα τρόμου έζησαν δύο 16χρονα κορίτσια  

Το βράδυ του Σαββάτου και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι τους δυο 16χρονες από την Ιεράπετρα αντιλήφθηκαν ότι πίσω τους ακολουθούσε ένας νεαρός αλλοδαπός πακιστανικής υπηκοότητας βιντεοσκοπώντας τις με το κινητό του.

Τα δύο 16χρονα κορίτσια, όπως είναι φυσικό, τρομοκρτήθηκαν, καθώς δεν γνώριζαν τις προθέσεις του, όμως φρόντισαν να κινούνται σε κεντρικούς δρόμους ώστε να μη δώσουν κανένα δικαίωμα στον άνδρα να τους επιτεθεί, κινούμενες σε σκοτεινά σημεία. Ταυτόχρονα, έστειλαν γραπτό μήνυμα στους γονείς τους και τους κάλεσαν να συναντηθούν στην Πλατεία Πλαστήρα, προς το κέντρο της Ιεράπετρας.

Γύρω στις 11:30 το βράδυ έχοντας φτάσει στην Πλατεία Πλαστήρα και έχοντας καθίσει στα παγκάκια που υπάρχουν, είδαν ότι οι γονείς τους είχαν πλησιάσει και τις παρακολουθούσαν διακριτικά από απόσταση για να εντοπίσουν το νεαρό. Εκείνος τις πλησίασε και πριν προλάβει να κάνει το οτιδήποτε, οι γονείς των κοριτσιών πετάχτηκαν από μία γωνία, τον κυνήγησαν, τον ακινητοποίησαν ασκώντας βία και αμέσως μετά ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, συνέλαβαν το νεαρό και τον οδήγησαν στα κρατητήρια, καθώς ο νεαρός βρισκόταν στην Ελλάδα παράνομα, χωρίς να κατέχει τα νομιμοποιητικά έγγραφα και αφότου τον είχαν αποτρέψει από το να διαπράξει οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη αποφάσισαν να τον οδηγήσουν στην απέλαση.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News