Λασίθι

Άλλαξαν τρία χέρια τα όπλα

Από χέρι σε χέρι πήγαιναν ένα περίστροφο, ένα πιστόλι, τέσσερις γεμιστήρες και φυσίγγια σε περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθησαν στον Άγιο Νικόλαο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου ένας 36χρονος και μία 26χρονη, αμφότεροι ελληνικής καταγωγής, και ένας 31χρονος αλλοδαπός. Και οι τρεις κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στον 36χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν  περίστροφο, πιστόλι, 4 γεμιστήρες και φυσίγγια.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε, προκύπτει ότι η 26χρονη παρέδωσε τα όπλα στον 31χρονο και αυτός εν συνεχεία τα έδωσε στον 36χρονο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (12.06.2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου δυο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 36 και 26 ετών και 31χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, χθες (12.06.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 36χρονο κατά την διάρκεια του έλεγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν περίστροφο, πιστόλι, 4 γεμιστήρες και φυσίγγια.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι η 26χρονη παρέδωσε στον 31χρονο τα ανωτέρω κατασχεθέντα και αυτός τα παρέδωσε στην συνεχεία στον 36χρονο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.»

.

Σχόλια