Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Agroexpo 2019 στην Ιεράπετρα

Λασίθι
Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Agroexpo 2019 στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Ιουνίου στο δημαρχείο του δήμου Ιεράπετρας σύσκεψη μεταξύ του προέδρου του επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμά Χαριτάκη και του δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδόση  Καλαντζάκη παρουσία μελών της Διοικούσας Επιτροπής  του επιμελητηρίου και του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κ Μανόλη Λουτσέτη, με κύριο αντικείμενο την προετοιμασία της αγροτικής έκθεσης Ιεράπετρας Agroexpo 2019.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οργανωτικά και διαχειριστικά θέματα αναφορικά με την προετοιμασία της επόμενης Agroexpo που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο του 2019 (η ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών), καθώς και θέματα προβολής, διαφήμισης σε περιφερειακό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα συζητήθηκαν προτάσεις και δράσεις συνεργασίας που μπορούν να αναλάβουν από κοινού το επιμελητήριο και ο δήμος, στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας τους, για την ανάδειξη και επίλυση τοπικών προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η Οργανωτική Επιτροπή της Agroexpo 2019 στην οποία εκτός απροόπτου θα μετέχουν οι Μανόλης Παπαδάκης, Βαγγέλης Δουλουφάκης, Μανόλης Λουλάς, Γιώργος Γιακουμάκης, Γιώργος Χατζάκης, Μανόλης Λουτσέτης και Γιάννης Μανιαδάκης.

«Ξεκινήσαμε ένα χρόνο νωρίτερα την οργάνωση της επόμενης αγροτικής έκθεσης στην Ιεράπετρα που πλέον θα γίνεται να δυο χρόνια και δε θα πέφτει την ίδια χρονιά με την Agrotica.

Του χρόνου θα γίνει και πάλι στο Μισεδάκειο Αθλητικό Κέντρο  της Ιεράπετρας , όπου αυτή τη φορά τα περίπτερα θα είναι τουλάχιστον εβδομήντα, γιατί πέρυσι δεν μας έφτασε ο αριθμός των περιπτέρων που είχαμε φτιάξει.

Συνεργαζόμαστε με το Δήμο Ιεράπετρας σε θέματα υποδομών και διευκολύνσεων και ζητούμε τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης που πάντα είναι δίπλα μας», δηλώνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης.

«Δουλεύουμε μεθοδικά και οργανωμένα για να κάνουμε μια αγροτική έκθεση πιο πετυχημένη από αυτές τις δυο που προηγήθηκαν στην Ιεράπετρα.

Το μόνο πράγμα που μας προβληματίζει τώρα, είναι η οριστικοποίηση της ημερομηνίας, καθώς στα τέλη του Μάη του 2019 θα έχουμε τις ευρωεκλογές, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και βουλευτικές η δημοτικές εκλογές. Θα δούμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα και τις απόψεις των αγροτικών φορέων αλλά και των ξενοδόχων για να καταλήξουμε έτσι ώστε, να  κάνουμε πιο ευχάριστη και άνετη τη διαμονή των εκατοντάδων επισκεπτών που θα έρθουν εκείνες τις μέρες εξαιτίας της Agroexpo 2019» , καταλήγει ο κ. Θωμάς Χαριτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News