Λασίθι

«Ιστορική στιγμή»: Διορίστηκε γιατρός στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Διορίστηκε και ανέλαβε τα καθήκοντά της η πρώτη μόνιμη γιατρός ΕΣΥ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Η συγκεκριμένη πρόσληψη έγινε έπειτα από την προκήρυξη του 2016, της «μίας -και μοναδικής μέχρι τότε- θέσης που υπήρχε στον οργανισμό του νοσοκομείου», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το ίδιο ενημερωτικό δελτίο του νοσοκομείου κάνει λόγο για επιπλέον τέσσερις θέσεις μόνιμων ιατρών ΕΣΥ στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε την ανακοίνωση για την πρόσληψη της γιατρού:

«Η Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνει στους πολίτες ότι διορίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία η πρώτη μόνιμη ιατρός ΕΣΥ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, προερχόμενη από την προκήρυξη του 2016, της μίας -και μοναδικής μέχρι τότε- θέσης που υπήρχε στον οργανισμό του νοσοκομείου.

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για την Επείγουσα Φροντίδα στο νομό Λασιθίου καθώς, με την πρόσληψη αυτή γίνεται επιτέλους πράξη ένα διαχρονικά επιδιωκόμενο, επιστημονικά επιβεβλημένο και κοινωνικά δίκαιο αίτημα των πολιτών του νομού που είναι η ανάπτυξη του πρώτου αυτόνομου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και στο νομό Λασιθίου.

Η πλήρης στελέχωση του Τμήματος με μόνιμο ιατρικό προσωπικό αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, δεδομένου ότι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες επιλογής ιατρών για τέσσερις (4) επιπλέον νεοσυσταθείσες θέσεις μόνιμων Ιατρών ΕΣΥ στο νοσοκομείο μας, σε απόλυτη συνέπεια με την, επίσης ιστορικής σημασίας για τη χώρα, υλοποίηση της δέσμευσης της Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για την άμεση στελέχωση και ανάπτυξη Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών σε ολόκληρη την επικράτεια».

Σχόλια