Εικόνες που σοκάρουν από μεθυσμένους τουρίστες στην παραλία Κολοκύθα

Λασίθι
Εικόνες που σοκάρουν από μεθυσμένους τουρίστες στην παραλία Κολοκύθα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκτροπα από μεθυσμένους τουρίστες στην παραλία Κολοκύθα της Ελούντας - Αγανάκτηση από λουόμενους

Σκηνές που δεν τιμούν ιδιαίτερα τον τόπο μας εκτυλίχθηκαν για άλλη μία φορά σήμερα σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες, απέναντι από τη χερσόνησο της Σπιναλόγκας, την παραλία Κολοκύθα.

Σύμφωνα με καταγγελία ενός ζευγαριού που πήρε τα παιδιά του για να πάνε να απολαύσουν τον μπάνιο τους στη συγκεκριμένη παραλία, εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους εικόνες απαράδεκτες.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ζευγαριού, καράβι από τον Άγιο Νικόλαο μετέφερε αρκετά μεγάλο αριθμό τουριστών στη συγκεκριμένη παραλία. Πολλοί από αυτούς μέθυσαν με αποτέλεσμα να μην ξέρουν τι κάνουν.

Σε έξαλλη κυριολεκτικά κατάσταση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν και με το αλκοόλ να ρέει άφθονο και τη μουσική τέρμα, άρχισαν να γδύνονται, να πίνουν ανεξέλεγκτα και να πέφτουν στη θάλασσα μεθυσμένοι.

Ενοχλημένοι οι καταγγέλλοντες από όλη αυτή την κατάσταση, καθώς όπως λένε ήταν επικίνδυνο και για εκείνους τους ίδιους τους τουρίστες αφού θα μπορούσαν να έχουν τραγικές συνέπειες οι πράξεις τους, κάλεσαν την αρμόδια Αρχή, που είναι το Λιμενικό, να επέμβει.

Η απάντηση ωστόσο που εισέπραξαν από την συγκεκριμένη Αρχή είναι ότι δεν μπορούν να επέμβουν, αν πρώτα δε γίνει κάποια μήνυση και συγκεκριμένα από τριάντα άτομα, για να επέμβουν.  

Ενοχλημένοι οι καταγγέλλοντες, καθώς και υπόλοιποι λουόμενοι, που πήγαν να απολαύσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης με τα παιδιά τους - καθώς οι περισσότεροι ήταν οικογενειάρχες - πήραν κακήν κακώς τα πράγματά τους και εγκατέλειψαν την παραλία.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News