Ένας ονειρεμένος γάμος σε παραλία της Ιεράπετρας

Λασίθι
Ένας ονειρεμένος γάμος σε παραλία της Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτεύτηκαν τον παραδοσιακό Μύρτο και αποφάσισαν να τελέσουν το γάμο τους στην πεντακάθαρη παραλία του, με φόντο τα καταγάλανα νερά του Νότιου Κρητικού πελάγους.

Πρόκειται για ένα όμορφο ζευγάρι από την Τσεχία, που τα τελευταία δέκα χρόνια έχει αναπτύξει δεσμούς φιλίας με τη μικρή κοινωνία του γραφικού χωριού της Ιεράπετρας.

Οι δυο νέοι, η Μαρλέν και ο Γιόζεφ, αγαπήθηκαν τρελά και αποφάσισαν να παντρευτούν στην Κρήτη, αφού η απαστράπτουσα νύφη κυοφορεί ήδη το πρώτο τους παιδί.

Ο γάμος τους επέλεξαν να γίνει στο Μυρτιανό ακρογιάλι με την παρουσία 100 περίπου συγγενών και φίλων τους που ήρθαν για το σκοπό αυτό από την Τσεχία και τη Γερμανία.

Τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού τέλεσε η αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, η οποία παραχώρησε στο neakriti.gr φωτογραφικό υλικό από τη γαμήλια τελετή. Φωτογραφίες απέστειλε επίσης και η κουμπάρα του ζευγαριού Μαρία Μιχαλάκη.

Ο γαμπρός έφτασε στην παραλία του Μύρτου με ταχύπλοο σκάφος, ενώ η νύφη περπάτησε ξυπόλυτη στην αμμουδιά για να τον συναντήσει, φορώντας το κατάλευκο νυφικό της.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι επιχειρηματίες κ. Μαρία Μιχαλάκη και Γιάννης Μιχαλάκης.

Ο γαμήλιος τουρισμός, πάντως, ανθεί τα τελευταία χρόνια στην Ιεράπετρα με τα ζευγάρια από το εξωτερικό να επιλέγουν τα πιο όμορφα και γραφικά σημεία της περιοχής για να δώσουν τους όρκους της αιώνιας αγάπης!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News