Agios Nikolaos on SUP 2018: Ούτε ο καιρός δεν πτόησε τους λάτρεις του sup!

Λασίθι
Agios Nikolaos on SUP 2018: Ούτε ο καιρός δεν πτόησε τους λάτρεις του sup!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καιρός δε φαίνεται να έχει πτοήσει τους… λάτρεις του sup στον πανέμορφο Άγιο Νικόλαο, για δεύτερη μάλιστα ημέρα.

Πρόκειται για το Stand Up Paddleboarding Agios Nikolaos on SUP event, τη μεγαλύτερη διοργάνωση SUP της Ελλάδας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Eurotour SUP!

Και αυτό γιατί, παρά τη σχετικά χαμηλή θερμοκρασία, ο Άγιος Νικόλαος γέμισε με 116 διαγωνιζόμενους, της περσινής διοργάνωσης προσελκύοντας, βέβαια και φέτος μεγάλα ονόματα του ελληνικού και διεθνούς αθλητισμού όπως οι:

Γιώργος Φράγκος, Νίκος Συρίγος, Αλέξανδρος Πράπας, Δήμητρης Απαλαγάκης, Μάνος Νερατζούλης, Βασίλης Κασκαμπάς και Ηλιάνα Λακαφώση.

Αλλά και ο υπερπρωταθλητής Leonard Nika, η παγκόσμια πρωταθλήτρια της ISA Penelope Strickland, καθώς και οι Susak Molinero, Joep van Bakel, Paolo Marconi, Martino Rogai, Norman Weber, τα αδέρφια Jérémy και Ludovic Teulade, η Caterina Stenta, ο Federico Esposito, ο Paul Lenfant και η Susanne Lier.

Να σημειωθεί ότι ο σκοπός της διοργάνωσης είναι φιλανθρωπικός και τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των σκοπών του Παραρτήματος Παιδιού Λασιθίου (Φίλων Παιδόπολης Νεαπόλεως) καθώς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Ενώ, το Agios Nikolaos on SUP 2018, διοργανώνουν: ηΔημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου (Δ.Α.Ε.Α.Ν), ο Πολιτιστικός - Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου, η ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ. και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News