Γκράντε φιγούρες στο Agios Nikolaos on SUP 2018

Λασίθι
Γκράντε φιγούρες στο Agios Nikolaos on SUP 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δόθηκε το σήμα για την πρώτη εκκίνηση του Agios Nikolaos on SUP 2018.

Στο φετινό event, οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 160, «σπάζοντας»  το ρεκόρ των 116 της περσινής χρονιάς, και όπως κάθε χρόνο, μεγάλα ονόματα του ελληνικού και διεθνούς αθλητισμού όπως οι:

Στην κατηγορία των ανδρών, από το εξωτερικό το «παρών» έδωσαν ο πρωταθλητής Michael Booth καθώς και ο Titouan Puyo 2ος στην παγκόσμια κατάταξη, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ISA Bruno Hasulyo, o Leonard Nika και η παγκόσμια πρωταθλήτρια της ISA Olivia Piana, η Susak Molinero, ο Paolo Marconi, ενώ από την Ελλάδα παρευρέθηκαν οι: Αλέξανδρος Πράπας, Νίκος Συρίγος, Δημήτρης Απαλαγάκης, Μάνος Νερατζούλης, Πέτρος Φροντιστής και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

Αντιστοίχως, στην κατηγορία των γυναικών αγωνίστηκαν η παγκόσμια πρωταθλήτρια της ISA Olivia Piana μαζί με τις Susak Molinero, Caterina Stenta και Susanne Lier όπως και οι Ελληνίδες Κωσταντίνα Κονταρίνη, Μαρινέλα Ελ Καη, Φυργαδη Ελλή και άλλες.

Πρόκειται για το Stand Up Paddleboarding Agios Nikolaos on SUP event, τη μεγαλύτερη διοργάνωση SUP της Ελλάδας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Eurotour SUP!

Διοργανωτές είναι η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου (Δ.Α.Ε.Α.Ν), ο Πολιτιστικός- Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου, η ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ. και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου.

Πέραν των συμμετεχόντων σε τοπικό επίπεδο, στο Stand Up Paddleboarding Agios Nikolaos on SUP event αναμένεται να λάβουν μέρος σπουδαίοι αθλητές του SUP, από τον διεθνή αθλητικό χώρο.

Να σημειωθεί ότι ο σκοπός της διοργάνωσης είναι φιλανθρωπικός και τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των σκοπών του Παραρτήματος Παιδιού Λασιθίου (Φίλων Παιδόπολης Νεαπόλεως) καθώς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Νικολάου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News