Λασίθι

Εκδηλώσεις

Ετοιμάστε τις σανίδες σας, έρχεται το "Agios on SUP"

Κυριακή, 27 Μαΐου 2018, 9:00 πμ, Άγιος Νικόλαος

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Άγιος Νικόλαος ετοιμάζεται πυρετωδώς να υποδεχτεί μία μεγάλη διοργάνωση που και φέτος θα αφήσει με το στόμα ανοιχτό ντόπιους και ξένους.

Πρόκειται για το Stand Up Paddleboarding Agios Nikolaos on SUP event, τη μεγαλύτερη διοργάνωση SUP της Ελλάδας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Eurotour SUP!

Θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Μαΐου με διοργανωτές την Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου (Δ.Α.Ε.Α.Ν), τον Πολιτιστικό- Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, την ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ. και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αγίου Νικολάου.

Το προγραμματισμένο event ήδη ξεπερνά τις 116 συμμετοχές, της περσινής διοργάνωσης και προσελκύοντας, όπως κάθε χρονιά, μεγάλα ονόματα του ελληνικού και διεθνούς αθλητισμού όπως οι:

Γιώργος Φράγκος, Νίκος Συρίγος, Αλέξανδρος Πράπας, Δήμητρης Απαλαγάκης, Μάνος Νερατζούλης, Βασίλης Κασκαμπάς και Ηλιάνα Λακαφώση.

Αναμφισβήτητα αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πλέον σημαντικά αθλητικά δρώμενα για την πόλη που φιλοξενείται.

Πέραν των συμμετεχόντων σε τοπικό επίπεδο, στο Stand Up Paddleboarding Agios Nikolaos on SUP event αναμένεται να λάβουν μέρος σπουδαίοι αθλητές του SUP, από τον διεθνή αθλητικό χώρο.

Συγκεκριμένα:

o υπερπρωταθλητής Leonard Nika, η παγκόσμια πρωταθλήτρια της ISA Penelope Strickland, καθώς και οι Susak Molinero, Joep van Bakel, Paolo Marconi, Martino Rogai, Norman Weber, τα αδέρφια Jérémy και Ludovic Teulade, η Caterina Stenta, ο Federico Esposito, ο Paul Lenfant και η Susanne Lier.

Να σημειωθεί ότι ο σκοπός της διοργάνωσης είναι φιλανθρωπικός και τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των σκοπών του Παραρτήματος Παιδιού Λασιθίου (Φίλων Παιδόπολης Νεαπόλεως) καθώς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Νικολάου.

 

 

Σχόλια