Σφοδρή σύγκρουση μοτοσυκλέτας με Ι.Χ. στην Ιεράπετρα

Λασίθι
Σφοδρή σύγκρουση μοτοσυκλέτας με Ι.Χ. στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 8.45 το πρωί της Πέμπτης 3 στο 2ο χλμ της επαρχιακής οδού Ιεράπετρας- Παχιάς Άμμου, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 52χρονου οδηγού μοτοσυκλέτας μεσαίου κυβισμού.

Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος επιχειρούσε να διασχίσει διαγώνια την επαρχιακή οδό για να εισέλθει στο παρακείμενο βενζινάδικο, ενώ η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 52χρονος είχε κατεύθυνση προς την Παχιά Άμμο.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή. Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας βρέθηκε τραυματισμένος στο οδόστρωμα και αμέσως οι διερχόμενοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου βρέθηκε από τον Τομέα της Ιεράπετρας ταχύτατα,  στο σημείο του ατυχήματος παραλαμβάνοντας τον τραυματία μοτοσυκλετιστή, η ζωή του οποίου σώθηκε επειδή φορούσε σωστά το κράνος του.

Στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου μεταφέρθηκε ο 52χρονος τραυματίας, διαπιστώθηκαν μόνο ορθοπεδικά τραύματα στο πόδι του, ενώ όπως μας είπαν οι γιατροί, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ο οδηγός του Ι.Χ. επιβατηγού αυτοκινήτου δεν έπαθε το παραμικρό, είχε όμως σοκαριστεί από τη σύγκρουση και τον τραυματισμό του 52χρονου.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου αυτού ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News