Apollo - Destination Touristic Services Hellas: Βράβευσαν ξενοδοχεία της Κρήτης

Ηράκλειο
Apollo - Destination Touristic Services Hellas: Βράβευσαν ξενοδοχεία της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Πέμπτη 26/04/2018, ο ταξιδιωτικός οργανισμός Apollo σε συνεργασία με την εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού Destination Touristic Services Hellas πραγματοποίησαν στο ξενοδοχείο Nana Beach την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των ξενοδοχείων των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου που διακρίθηκαν το έτος 2017 βάσει των προτιμήσεων των επισκεπτών τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Commercial Director του Apollo Travel Group κα. Nina Hornewall καθώς και τοπικά στελέχη του Tour Operator και της DTS HELLAS. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Χερσονήσου κ. Μουντράκης Ευθύμιος και ο Διοικητής του Αερολιμένα Ηρακλείου κ. Πλιάκας Γεώργιος. Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός ξενοδόχων και διευθυντικών στελεχών των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι προβλέψεις του ταξιδιωτικού οργανισμού για τη σαιζόν 2018 καθώς και ο σχεδιασμός των επόμενων ετών για την Ανατολική Κρήτη. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στο γεγονός της καθιέρωσης της Σητείας ως ταξιδιωτικού προορισμού καθώς o APOLLO έχει ενισχύσει σημαντικά το πρόγραμμα πτήσεων για το αεροδρόμιο της Σητείας το τρέχον έτος.

Σύμφωνα με στελέχη του Apollo και της DTS Hellas, παρατηρείται αύξηση 35% στις έως τώρα κρατήσεις για την ανατολική Κρήτη συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2017. Συνολικά το Apollo προγραμματίζει να φέρει περί τις 200.000 επισκέπτες στην Κρήτη για το 2018.

 Κατόπιν της παρουσίασης των παραπάνω, ακολούθησε η εκδήλωση βράβευσης των ξενοδοχείων που διακρίθηκαν στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου. Αναλυτικότερα:

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ & ΠΟΛΗΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κατηγορία 2 & 2+ αστέρων

- 1ο βραβείο: “Altis Hotel”

- 2ο βραβείο: “Thalia Hotel”

- 3ο βραβείο: “Galini Hotel”

Κατηγορία 3 αστέρων:

- 1ο βραβείο: “9 Muses”

- 1ο βραβείο: “Villa Vicky”

- 2ο βραβείο: “Hermes Hotel”

- 3ο βραβείο: “Alia Beach”

Κατηγορία 3+ αστέρων:

- 1ο βραβείο: “Akrogiali Beach”

- 1ο βραβείο: “Albatros Spa & Resort”

- 2ο βραβείο: “Neptuno Beach”

Κατηγορία 4 αστέρων:

- 1ο βραβείο: “Silva Beach”

- 2ο βραβείο: “Star Beach Village & Waterpark”

Κατηγορία 4+ & 5 αστέρων:

- 1ο βραβείο: “Creta Maris Beach Resort”

- 2ο βραβείο: “Candia Park Village”

- 2ο βραβείο: “Laguna Resort & Spa”

- 2ο βραβείο: “Elounda Bay Palace”

- 3ο βραβείο: “Nana Beach”

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ & ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Κατηγορία 2+ & 3 αστέρων

- 1ο βραβείο: “Porto Kaza”

- 2ο βραβείο: “Villea Village”

- 3ο βραβείο: “CHC Aroma Creta”

Κατηγορία 3+ & 4 αστέρων:

- 1ο βραβείο: “Sitia Beach”

- 2ο βραβείο: “Petra Mare”

- 3ο βραβείο: “Castri Village”

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Apollo ανήκει στον τουριστικό όμιλο Der Touristik. Δραστηριοποιείται στις Σκανδιναβικές χώρες και στη Φινλανδία. Διακινεί ετησίως περί τους 1εκ. ταξιδιώτες, μέγεθος το οποίο τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στις χώρες αυτές.

Η εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού Destination Touristic Services Hellas, μέλος του ομίλου της Der Touristik, είναι από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες του κλάδου. Το 2018 αναμένεται να διαχειριστεί περί τους 700.000 επισκέπτες. Η DTS Hellas αντιπροσωπεύει μεταξύ άλλων τους Tour Operators: ITS, JAHN Reisen, Dertour, Travelix, Kuoni, Helvetic Tours, Apollo, EXIM Tours, Luxair, Pantour & DK Touristik.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News