default-image

Τοποθετούν κάμερες για να «προλάβουν» τους... διαρρήκτες στη Νεάπολη

Λασίθι
Τοποθετούν κάμερες για να «προλάβουν» τους... διαρρήκτες στη Νεάπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξάνονται τα περιστατικά ζωοκλοπών, διαρρήξεων και κλοπών αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης, με πολίτες να εκφράζουν την αγανάκτηση τους στον τηλεοπτικό φακό της ΚΡΗΤΗ TV.

«Υπάρχει σοβαρή έλλειψη αστυνόμευσης και υπάρχει σοβαρή αύξηση της εγκληματικότητας και μάλιστα της μικρής εγκληματικότητας που μπορεί να μην καταγγέλλεται-ενδεχομένως στα χαρτιά τους και στο υπουργείο να μην το βλέπουν- αλλά ο κόσμος εδώ είναι συνεχώς φοβισμένος», σημειώνει κάτοικος της Νεάπολης.

«Φοβερές ζωοκλοπές (σημειώνονται) ενώ εδώ και κανένα 6μηνο και διαρρήξεις αυτοκινήτων. Έξι αυτοκίνητα έχουν κλαπεί από την περιοχή» τονίζει άλλος κάτοικος.

Το κακό όπως λένε παράγινε το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους ίδιους να αναφέρονται στα κενά αστυνόμευσης, παρά τις αντιθέτου διαβεβαιώσεις που έλαβαν, μετά το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης.

Τα βλέμματα πλέον είναι στραμμένα στην εκδίκαση στις 26 Απριλίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας της προσφυγής του Δήμου Αγίου Νικολάου για την κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Νεαπόλεως.

Τοποθετούν κάμερες ασφαλείας

Αρκετοί πολίτες τοποθετούν κάμερες ασφαλείας με φόντο τη μικροεγκληματικότητα, τονίζοντας από την άλλη την άμεση λήψη μέτρων για την αποκατάσταση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News