Που οφείλεται ο θάνατος του καλεσμένου που «έφυγε» στο γάμο;

Κρήτη
Που οφείλεται ο θάνατος του καλεσμένου που «έφυγε» στο γάμο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του 62χρονου άνδρα, που άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού στην Ιεράπετρα, έριξε η νεκροψία - νεκροτομή.

Η νεκροψία - νεκροτομή πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θάνατος του άτυχου 62χρονου προήλθε εξαιτίας πνιγμού από τροφή.

Όπως είχε γίνει γνωστό, εξ’ αρχής, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιατρική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας, στο στόμα του άνδρα είχε βρεθεί ποσότητα τροφής, με τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής να το επιβεβαιώνουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε καρδιολογικό ιστορικό, έτσι, από την πρώτη στιγμή που αισθάνθηκε αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από τους διασώστες του ΕΚΑΒ «έπεσαν» στο κενό.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών που εφημέρευαν να τον επαναφέρουν, ο 62χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News