Παραιτήθηκε από τη θέση του γραμματέα Ν.Ε. Λασιθίου ο Εμμ. Στεφανάκης

Λασίθι
Παραιτήθηκε από τη θέση του γραμματέα Ν.Ε. Λασιθίου ο Εμμ. Στεφανάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παραίτησή του υπέβαλε ο γραμματέας της Ν.Ε. Λασιθίου, κ. Εμμανουήλ Στεφανάκης, ωστόσο θα συνεχίσει να ανήκει, όπως ο ίδιος αναφέρει, με ανακοίνωσή του στο χώρο της Κεντροαριστέρας και συγκεκριμένα στο ΠΑΣΟΚ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δούλεψε για χρόνια ανιδιοτελώς στο συγκεκριμένο χώρο, προσφέροντας πάντα, ωστόσο με θλίψη του, διαπιστώνει ότι μόλις οι δημοσκοπήσεις ανεβάζουν… το Κίνημα, επιστρέφουν στο συγκεκριμένο χώρο και παλιά στελέχη τα οποία τον είχαν εγκαταλείψει.

«Γι’ αυτό το λόγο η συνύπαρξη μαζί τους δεν είναι εύκολη κι έτσι αποφάσισα να παραιτηθώ από γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου», τονίζει στην ανακοίνωσή του.

Δείτε ακριβώς το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Στις εκλογές του 1989 14 ετών τότε είχα σημαίες του ΠΑΣΟΚ μέχρι και στο ποδήλατό μου, αφίσες του Ανδρέα Παπανδρέου, μέχρι και πάνω από το κρεββάτι μου.

Το 2010 και όταν το ΠΑΣΟΚ είχε φτάσει στο 3% και ενώ όλα τα «μεγαλοστελέχη» του χώρου στο νομό το είχαν εγκαταλείψει, βγήκα μπροστά για να προσπαθήσω να ξαναφέρω τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ πάλι κοντά μας και με άξιους συμπαραστάτες όλα τα παιδιά της Νομαρχιακής. Νομίζω ότι τα είχαμε καταφέρει μέχρις ενός βαθμού.

Στις πρόσφατες εκλογές για αρχηγό του νέου εγχειρήματος, στήριξα την πρόεδρο Φ. Γεννηματά και τις απόψεις της για κάτι καινούργιο στην Κεντροαριστερά…

Με θλίψη μου, όμως, βλέπω ότι μόλις λίγο – λίγο η δημοσκοπήσεις μας ανέβασαν, επέστρεψαν στο χώρο και στελέχη που μέχρι τώρα το είχαν εγκαταλείψει και αμφιβάλω αν στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν ΠΑΣΟΚ.

Για το λόγο ότι η συνύπαρξη μαζί τους για μένα δε θα είναι εύκολη, αποφάσισα να παραιτηθώ από γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αντώνη Βγόντζα και τον κ. Βασίλη Κεγκέρογλου για την άψογη συνεργασία που είχαμε σε όλους τους τομείς.

Για όσους βιαστούν να βγάλουν συμπέρασμα… θα συνεχίσω να ανήκει στο χώρο της Κεντροαριστεράς και φυσικά να είμαι ΠΑΣΟΚ.

Δούλεψα, δουλεύω και θα δουλεύω για το ΠΑΣΟΚ, χωρίς ανταλλάγματα».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News