Γιατί κάνουν δίωρη στάση εργασίας στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου;

Λασίθι
Γιατί κάνουν δίωρη στάση εργασίας στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση επικρατεί στα ιατρικά εργαστήρια του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου μετά την απόφαση της Διοίκησης που αναθέτει στο προσωπικό εργασίες πέραν του χώρου των εργαστηρίων.

«Η ανάθεση εργασιών αιμοληψίας πέραν του χώρου των εργαστηρίων δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο νοσοκομείο της Κρήτης. Ακόμη, σε περίπτωση που αυτό γίνει για μία κλινική, μοιραία όλες οι κλινικές θα απαιτήσουν το ίδιο. 

Στην απόφαση αυτή της διοικήτριας διαφωνεί τόσο το επιστημονικό συμβούλιο του νοσοκομείου, όσο και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο ρυθμός προσέλευσης του κόσμου στα Ιατρικά Εργαστήρια έχει αυξηθεί κατά 10% λόγω της οικονομικής κρίσης.

Δίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Μ. Δευτέρα στο νοσοκομείο.

19 Απριλίου επίσης με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου, μετά τη σύσκεψη των φορέων της περιοχής, θα πραγματοποιηθεί και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της πόλης για τα συνεχιζόμενα προβλήματα λειτουργίας του νοσοκομείου, που αντί να επιλύονται επιδεινώνονται καθημερινά» είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Μανουσάκης στο Ράδιο 98.4.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News