Δικάζεται ξανά ο παππούς που ασέλγησε στο 8χρονο εγγονάκι του

Κρήτη
Δικάζεται ξανά ο παππούς που ασέλγησε στο 8χρονο εγγονάκι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις δικαστικές αίθουσες αναβιώνει σήμερα η υπόθεση με αρνητικό «πρωταγωνιστή» έναν 54χρονο άνδρα, ο οποίος έχει καταδικαστεί -σε πρώτο βαθμό- σε κάθειρξη 25 ετών για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης εγγονούλας του.

Η φρικιαστική ιστορία είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο του 2014.

Ο 51χρονος τότε άνδρας ρουμανικής εθνικότητας, ο οποίος διέμενε μόνιμα στη Νεάπολη Λασιθίου, είχε επισκεφθεί την κόρη του στο Αρκαλοχώρι - όπου κατοικούσε μαζί με το σύζυγό της και το 8χρονο -τότε- κοριτσάκι τους - για να περάσει μαζί τους μερικές ημέρες.

Ωστόσο, μετά τη διήμερη διαμονή του κατηγορούμενου στο Αρκαλοχώρι, το κοριτσάκι εξομολογήθηκε στους γονείς του ότι ο ίδιος του ο παππούς είχε ασελγήσει σε βάρος της!

Ειδικότερα, ο 54χρονος φέρεται να ασέλγησε στην εγγονούλα του, την ώρα που οι γονείς της βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο.

Ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε τελικά το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ. και λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 54χρονου.

Το Νοέμβριο του 2015 ο 54χρονος κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, το οποίο τον έκρινε ένοχο, επιβάλλοντάς του συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών.

Σημειώνεται ότι το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε αποφασίσει τότε η έφεση του 54χρονου να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Μετά την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση, ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση, η οποία αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News