«Βουτιά» θανάτου για 84χρονη στην Ιεράπετρα

Κρήτη
«Βουτιά» θανάτου για 84χρονη στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στο Καβούσι Ιεράπετρας, όπου βρήκε τραγικό θάνατο 84χρονη συνεπιβάτης στο αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 78χρονος σύζυγός της μετά από πτώση σε γκρεμό 20 μέτρων.

Το ζευγάρι ηλικιωμένων με καταγωγή από το Καβούσι, το οποίο διαμένει μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο, είχε μεταβεί με αγροτικό αυτοκίνητο στην περιοχή της Αύγου Καβουσίου για τις εποχικές εργασίες που κάνουν οι κάτοικοι της περιοχής αυτή την εποχή, στα μετόχια του Καβουσίου, κλαδεύοντας και καθαρίζοντας τα αμπέλια τους.

Στην επιστροφή από την Αύγο για το Καβούσι, το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 78χρονος, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 84χρονης συνοδηγού και συζύγου του.

Ο ίδιος ο τραυματίας οδηγός του αυτοκινήτου κάλεσε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου πήρε την θανάσιμα τραυματισμένη σύζυγό του, ενώ εκείνος μεταφέρθηκε με ελαφριά τραύματα στο νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Παράλληλα κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, άνδρες της οποίας απεγκλώβισαν και ανέσυραν με φορείο την 84χρονη μετά από πολύωρη προσπάθεια.

Ο οδηγός σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ελαφριά τραύματα στο κεφάλι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News