Ακόμη ένας νεκρός στην Ιεράπετρα έπειτα από αναζήτηση

Κρήτη
Ακόμη ένας νεκρός στην Ιεράπετρα έπειτα από αναζήτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Ιεράπετρας, άνοιξαν με τη βοήθεια κλειδαρά την κεντρική είσοδο , τον βρήκαν νεκρό καθισμένο σε μια καρέκλα.

Μετά τον 45χρονο Μανόλη Χατζάκη που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας, στο πάτωμα του σπιτιού του στην είσοδο του Κάτω Χωριού Ιεράπετρας, ένας ακόμη μοναχικός άνδρας, ο 74χρονος Πολυχρόνης Σκοκάκης, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο νέο σχέδιο πόλης της Ιεράπετρας, το πρωί της Τρίτης και εκεινος έπειτα από αναζήτηση.

Συγκεκριμένα από νωρίς το πρωί στα στέκια όπου σύχναζε, τον έψαχνε ο αδερφός του και ο ανιψιός του, που διατηρούν Τυπογραφείο ακριβώς δίπλα από το σπίτι του.

Αφού δεν απαντούσε στο κινητό του και δεν έδινε σημεία ζωής, αποφάσισαν να καλέσουν το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, για να εισέλθουν στο εσωτερικό του σπιτιού του οι αστυνομικοί καθώς η κεντρική είσοδος ήταν κλειδωμένη από το εσωτερικό.

Όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Ιεράπετρας, άνοιξαν με τη βοήθεια κλειδαρά την κεντρική είσοδο , τον βρήκαν νεκρό καθισμένο σε μια καρέκλα.

Τον περιμέναν τα αδέσποτα αλλά δεν βγήκε ποτέ έξω…

Έξω από το σπίτι του, στις 7 κάθε πρωί , συνήθιζε να φωνάζει τα αδέσποτα σκυλιά της γειτονιάς, για να τους προσφέρει τροφή και να παίξει μαζί τους . Οι τετράποδοι φίλοι του, επειδή δεν τον συνάντησαν το μοιραίο πρωινό του αιφνίδιου θανάτου του, παρέμεναν ανήσυχα, εκεί έξω από το σπίτι του και κοιτούσαν στα μάτια όλους εκείνους που μαζεύτηκαν από τη γειτονιά, σαν να ήθελαν να τους ρωτήσουν τι κακό είχε συμβεί στον πιστό τους φίλο, που τα φρόντιζε και νοιαζόταν για εκείνα καθημερινά, κουβαλώντας τους τροφές και αποφάγια από τις ταβέρνες.

Ο Πολυχρόνης Σκοκάκης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Ιεράπετρας.

Τον τελευταίο καιρό παραπονούνταν στον αδερφό του ότι ένοιωθε κάποιες ενοχλήσεις στο στήθος , αλλά απέφευγε να πάει στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News