default-image

Αλλαγές στο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Αρκαλοχωρίου

Πολιτισμός
Αλλαγές στο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Αρκαλοχωρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως ανακοινώθηκε, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Κυριακής 23/12 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου και όχι έξω από την Τράπεζα Χανίων που είχε ανακοινωθεί!!!

Το Αρκαλοχώρι και τα καταστήματα έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και… μας περιμένουν όλους να παρακολουθήσουμε από κοντά:

- Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής από το γυμναστήριο Body Slim με θέμα "Μια φορά κι έναν καιρό… χιονάνθρωποι και ξωτικά έπαιζαν με τα αστέρια".

- Τη θεατρική παράσταση από τους μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Καλομοίρη Ζωή-Μαρίνη Βαλιάνα με τίτλο "Η ιστορία του Ρούντολφ…", μια χριστουγεννιάτικη ιστορία που μας δείχνει πως ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και σημαντικός για αυτό που είναι…

- Τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του να μας ταξιδεύουν στο μαγικό κόσμο του χορού, σκορπίζοντας παντού χαρά, κέφι και πολλές ευχές από τη Σχολή Χορού "Χοροέκφραση".

- Επίσης τις Νεράιδες των παραμυθιών από την εκπομπή "Υλικό Ονείρων" που θα διαβάσουν χριστουγεννιάτικα παραμύθια στους μικρούς μας φίλους.

Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Αρκαλοχωρίου θα ψήνει κάστανα για όλους και η βραδιά θα αποκτήσει λάμψη γιορτινή και διάθεση ξεχωριστή.

Το παιδικό τρενάκι και το καρουζέλ περιμένει μικρούς και μεγάλους στο λούνα παρκ της πλατείας Ελευθερίας!!!

Διοργάνωση: Σύλλογος Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου, Δημοτική Κοινότητα Αρκαλοχωρίου.

Με τη στήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και της Ιεράς Μητρόπολεως Αρκαλοχωρίου Καστελίου & Βιάννου.

Υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News