default-image

Κατάθεση αιτήσεων για νερό και έργα

Κρήτη
Κατάθεση αιτήσεων για νερό και έργα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Τμήμα Υδροοικονομίας της Δ/νσης Περ/ντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης ανακοινώνει ότι, σε εφαρμογή του Ν. 4071/2012 και της υπ'αρ. 81448/33993/9-8-2012 απόφασης του Περιφερειάρχη Κρήτης, η κατάθεση των αιτήσεων για άδειες χρήσης νερού και εκτέλεσης έργων θα γίνεται ως εξής:

Οι αιτήσεις που αφορούν τους Δήμους Σητείας, Οροπεδίου Λασιθίου, Χερσονήσου, Ρεθύμνου, Αμαρίου, Πλατανιά και Καντάνου-Σελήνου θα κατατίθενται στους προαναφερόμενους Δήμους.

Οι αιτήσεις που αφορούν τους Δήμους Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου θα κατατίθενται στο Τμήμα Περ/ντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Οι αιτήσεις που αφορούν τους Δήμους Ηρακλείου, Μαλεβυζίου, Γόρτυνας, Φαιστού, Αρχανών-Αστερουσίων, Μινώα  Πεδιάδος και Βιάννου θα κατατίθεται στο Τμήμα Υδροοικονομίας της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι αιτήσεις που αφορούν τους Δήμους Ανωγείων, Μυλοποτάμου και Αγίου Βασιλείου θα κατατίθεται στο Τμήμα Περ/ντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Οι αιτήσεις που αφορούν τους Δήμους Χανίων, Σφακίων, Γαύδου, Κισσάμου και Αποκώρονα θα κατατίθεται στο Τμήμα Περ/ντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Όσες αιτήσεις είχαν κατατεθεί μέχρι σήμερα στο Τμήμα Υδροοικονομίας της Δ/νσης Περ/ντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης διαβιβάστηκαν στα προαναφερόμενα Τμήματα και Δήμους οι οποίοι είναι αρμόδιοι για την διεκπεραίωση τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News