default-image

Συναγερμός για λαθρομετανάστες

Κρήτη
Συναγερμός για λαθρομετανάστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Συναγερμός έχει σημάνει στη αστυνομία όσο όμως και το λιμενικό μετά τον εντοπισμό ομάδας λαθρομεταναστών, που συνελήφθησαν στην ενδοχώρα του Ηρακλείου.

 Και αυτό γιατί τα συγκεκριμένα άτομα, τα όποια σύμφωνα με πληροφορίες δηλώνουν Παλαιστίνιοι υπήκοοι, προσπαθώντας να εξηγήσουν πως βρέθηκαν χωρίς νόμιμα έγγραφα στην Κρήτη, δήλωσαν ότι αποβιβάστηκαν τα προηγούμενα 24ωρα στα νότια παράλια του νησιού, χωρίς οι λιμενικές και άλλες αρχές να πάρουν χαμπάρι.

 Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 9 παράνομους μετανάστες οι οποίοι επέβαιναν σε μια κλούβα, που έπεσε σε μπλόκο ανδρών του ΤΑΕ Ηρακλείου στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

 Οι συλληφθέντες έχουν μεταφερθεί ήδη στο Ηράκλειο, ενώ η Αστυνομική διεύθυνση φαίνεται πως έχει ενημερώσει το λιμενικό σώμα. Ωστόσο από την πλευρά τους οι αρμόδιες αρχές τηρούν σιγή ιχθύος.

 Η τοποθεσία όπου ισχυρίζονται ότι αποβιβάστηκαν οι λαθρομετανάστες παραμένει άγνωστη.

 Γεγονός είναι πως επανειλημμένα από την αρχή του καλοκαιριού, κύκλοι του λιμενικού έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την δραματική περικοπή των νυχτερινών περιπολιών, που είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News