default-image

Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία στην έκθεση βιβλίου

Κρήτη
Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία στην έκθεση βιβλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Αντιπροσωπεία μελών της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας  επισκέφτηκαν την καλοκαιρινή Έκθεση Βιβλίου στην πλατεία Ελευθερίας, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα 10 Αυγούστου.  

 Τα μέλη της παράταξης συγχαίρουν το Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών Ηρακλείου για την άψογη διοργάνωση της έκθεσης και για την πλούσια θεματολογία των βιβλίων, που έδωσε την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες και στους επισκέπτες της πόλης μας να προμηθευτούν πολλά απ' αυτά.

 Στα πλαίσια της Έκθεσης Βιβλίου πραγματοποιήθηκε φέτος και έκθεση έργων ζωγραφικής και γλυπτικής την οποία στήριξε ενεργά το τμήμα νέων της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας.  

 Μάλιστα οι μαθητές του εργαστηρίου της Άννας Παπαχρονάκη ζωγράφιζαν επί τόπου διάφορα έργα τα οποία στη συνέχεια κοσμούσαν το χώρο της έκθεσης, ενώ παράλληλα στον ίδιο χώρο παρουσιάστηκε μέρος της μακρόχρονης δουλειάς των καταξιωμένων γλυπτών από τη Γέργερη Γρηγόρη, Σήφη και Μιχάλη Σηφάκη.

 Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία με συνεχή παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, στηρίζει την καθιερωμένη πια έκθεση βιβλίου, με μια παρέμβαση  που τονίζει τη σχέση του βιβλίου με την εικαστική τέχνη σε μια προσπάθεια να δώσει βήμα έκφρασης σε νέους δημιουργούς.  Μέρος των έργων της έκθεσης θα δωρηθούν στη συνέχεια στη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News