default-image

Πόρισμα - "φωτιά" για το μακελειό

Κρήτη
Πόρισμα - "φωτιά" για το μακελειό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρές εξελίξεις στην πορεία της ανάκρισης, έως και ανατροπές στην υπόθεση του μακελειού στον Προφήτη Ηλία προαναγγέλλουν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων μετά την έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, η οποία ουσιαστικά τοποθετεί στα χέρια του Πρίαμου Ξυδάκη το επίμαχο πιστόλι glock.

Σύμφωνα με την έκθεση, την οποία αποκάλυψε ήδη από χθες η Κρήτη τιβί, το όπλο φέρει αποτυπώματα και γενετικό υλικό του Πρίαμου Ξυδάκη  και του μάρτυρα που το παρέδωσε, κανένα όμως ίχνος του 17χρονου και του πατέρα του.

Στο μεταξύ στις φυλακές της Νεάπολης βρίσκονται από το πρωί τα δύο αδέλφια από τον Προφήτη Ηλία, ο 52χρονος κρεοπώλης, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ρεθύμνου και ο 36χρονος αδελφός του.

Ο γνωστός από τη συμμετοχή του σε τηλεριάλιτι αυτοκινητιστής, προφυλακίζεται κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με τη χρήση πολεμικού όπλου, σε βάρος του Γιάννη Ξυδάκη, πατέρα του αδικοχαμένου Πρίαμου. Τα δυο αδέλφια θα παραμείνουν κρατούμενοι στη Νεάπολη, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο τρίτος αδελφός τους και ο 17χρονος γιός του κρεοπώλη αφέθηκαν ελεύθεροι με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News