Με πανδημία μοιάζουν τα καρδιαγγειακά νοσήματα - Ιατρικό συνέδριο στη Χερσόνησο (vid)

Κρήτη
Με πανδημία μοιάζουν τα καρδιαγγειακά νοσήματα - Ιατρικό συνέδριο στη Χερσόνησο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέματα που αφορούν τον τομέα της καρδιολογίας αναπτύχθηκαν στο συνέδριο cardio pulse 2023, που αποτελεί θεσμό στα ιατρικά δρώμενα τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου τα τελευταία 20 χρόνια

Με πανδημία δίχως τέλος μοιάζουν τα καρδιαγγειακά νοσήματα, καθώς αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου σε παγκόσμια κλίμακα, με τους γιατρούς να τονίζουν πως η ευαισθητοποίηση του κόσμου αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της επιστημονικής κοινότητας.

Θέματα που αφορούν τον τομέα της καρδιολογίας αναπτύχθηκαν στο συνέδριο cardio pulse 2023, που αποτελεί θεσμό στα ιατρικά δρώμενα τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου τα τελευταία 20 χρόνια.

Το συνέδριο που διεξάγεται 9-11 Ιουνίου στην Χερσόνησο αποτελεί ένα πεδίο ανταλλαγής απόψεων επιστημόνων, ενώ συνδυάζει τις βασικές γνώσεις με τις τελευταίες πληροφορίες στον τομέα της καρδιολογίας. Νεότερες εξελίξεις και μέθοδοι, τέθηκαν επί τάπητος, με την ιατρική κοινότητα να δίνει το παρών.

Το Cardio Pulse 2023 διοργανώνεται από την Καρδιολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ, σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News