Ηράκλειο: Σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου η 36χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της (vid)

Κρήτη
Ηράκλειο: Σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου η 36χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 36χρονη αρραβωνιαστικιά του, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, κατάφερε να δώσει μια πρώτη κατάθεση μέσα από την εντατική στους αστυνομικούς

«Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ο 36χρονος ελεύθερος επαγγελματίας από το Ηράκλειο Κρήτης που επιτέθηκε με δεκάδες μαχαιριές στη σύντροφό του και ο οποίος παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο μέχρι να απολογηθεί.

Η κατηγορία που τον βαραίνει είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Η 36χρονη αρραβωνιαστικιά του, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, κατάφερε να δώσει μια πρώτη κατάθεση μέσα από την εντατική στους αστυνομικούς.

«Η κατάσταση της υγείας της 36χρονης είναι σταθερή, νοσηλεύεται ακόμα στην μονάδα εντατικής θεραπείας, για προληπτικούς λόγους, σήμερα θα είναι σε θέση να την μεταφέρουν στην χειρουργική», λέει ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης είχε πει νωρίτερα πριν το εξιτήριο της 36χρονης από τη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 36χρονη ισχυρίστηκε πως δεν είχε προηγηθεί κάποιο φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους και πως ξαφνικά την ώρα κάθονταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, ο σύντροφός της σε κατάσταση αμόκ άρχισε να της επιτίθεται με μαχαίρι.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι

Οι κάτοικοι στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά παραμένουν σοκαρισμένοι. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τον άνθρωπο που έβλεπαν και ζούσαν καθημερινά, ήταν ικανός να καταφέρει δεκάδες μαχαιριές στη σύντροφό του.

Οι κηλίδες αίματος μαρτυρούν τα δεκάδες χτυπήματα σε πλάτη, θώρακα και πόδια αλλά και τις απελπισμένες προσπάθειες να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες.

«Μια κοπέλα φώναζε βοήθεια, βγήκαμε έξω 21.30, λέει καλέστε το ασθενοφόρο. Η κόρη μου πήρε τηλέφωνο το ασθενοφόρο, μπήκε μέσα ο πατέρας, λέει πάρε και την αστυνομία τηλέφωνο».

Ο πατέρας του 36χρονου φέρεται να ήταν κι εκείνος που κατάφερε να ακινητοποιήσει τον γιο του ο οποίος, σε κατάσταση αμόκ, επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί και εν συνεχεία να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα.

«Είχε μαζευτεί αστυνομία ,ασθενοφόρο. Ήταν η γυναίκα αιμόφυρτη εδώ στην αυλή του διπλανού σπιτιού, δε μας αφήνανε να πλησιάσουμε πολύ κοντά».

Η 36χρονη παραμένει στη εντατική του ΠΑΓΝΗ. Η κατάστασή της έχει βελτιωθεί, με τη μοναδική κάκωση που ανησυχεί τους γιατρούς να είναι εκείνη στον πνεύμονα και η οποία προκάλεσε τη μεγαλύτερη αιμορραγία.

Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η 36χρονη

Τα νέα για την υγεία της κοπέλας είναι ευχάριστα, καθώς όπως λένε οι γιατροί έχει διαφύγει τον κίνδυνο και τι πιθανότερο είναι εντός της ημέρας να πάρει κι εξιτήριο από τον νοσοκομείο που νοσηλεύεται.

//--> //-->

Η 36χρονη έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν είχε προηγηθεί κανένας καυγάς με τον σύντροφό της. Το ζευγάρι ήταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους και ξαφνικά ο άντρας ήταν σαν να βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και πήρε το μαχαίρι κι άρχισε να χτυπά την νεαρή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News