Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από το αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο - Τι είπαν οι γείτονες του ζευγαριού (vid, pics)

Ηράκλειο
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από το αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο - Τι είπαν οι γείτονες του ζευγαριού (vid, pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρει το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά - Η 36χρονη που δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από τον σύντροφό της νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε σοβαρή ωστόσο κατάσταση

Σοκαρισμένη η Κρήτη από το άγριο μαχαίρωμα 36χρονης από τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος της επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο, μετά από έντονο καβγά στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, προκαλώντας της, σωματικές βλάβες στον θώρακα, στην πλάτη και στα χέρια.

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τουλάχιστον 14 μαχαιριές, με την ίδια αιμόφυρτη να προσπαθεί να ξεφύγει από τον σύντροφο της ο οποίος σε κατάσταση αμόκ μετά την άγρια επίθεση , έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό του και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα. Η 36χρονη η οποία έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος κατάφερε να βρει τη δύναμη να κατέβει από το σπίτι και να ζητήσει βοήθεια σε γειτονικό σπίτι. Άμεσα, οι κάτοικοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ , την Αστυνομία και την Πυροσβεστική καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι.

Το αιματηρό περιστατικό σόκαρε τους γείτονες, οι οποίοι σημειώνουν ότι το ζευγάρι δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε χθες (4/5) βράδυ, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την 36χρονη η οποία ήταν βαριά τραυματισμένη ενώ το δεύτερο πήρε τον 36χρονο δράστη, καθώς και ισχυρή αστυνομική δύναμη. Άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο δεν χρειάστηκε να επέμβουν καθώς η φωτιά είχε σβηστεί από τους γονείς του δράση που μένουν στο πάνω διαμέρισμα.

Η άτυχη γυναίκα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ σε σταθερή κατάσταση. Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, ο οποίος μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και εκτός κινδύνου. Τα τραύματα που φέρει από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε, είναι στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα. Όσον αφορά στον δράστη, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Γενική Χειρουργική κλινική. Ο 36χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, και μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, παρότι η γυναίκα δέχτηκε τουλάχιστον 14 πλήγματα από το μαχαίρι του δράστη, μόνο ένα προκάλεσε τραύμα στον δεξί της πνεύμονα, ενώ κανένα άλλο δεν έβλαψε κάποιο ζωτικό όργανο.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Το χρονικό σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη χθες (04.06.2023) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Ν. περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος 36χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (04.06.2023) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ο 36χρονος με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) επιτέθηκε και τραυμάτισε την 36χρονη, προκαλώντας της σωματικές βλάβες στον θώρακα, στην πλάτη και στα άνω άκρα, ενώ στην συνέχεια με τη χρήση του ίδιου αιχμηρού αντικειμένου αυτοτραυματίστηκε.

Άμεσα μετέβησαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας οι οποίοι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην παθούσα, η οποία παρελήφθη και διεκομίσθη από σταθμό του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News