Ηράκλειο: Έκανε μήνυση στον πρώην φίλο της για διακίνηση βίντεο με προσωπικές της στιγμές

Κρήτη
Ηράκλειο: Έκανε μήνυση στον πρώην φίλο της για διακίνηση βίντεο με προσωπικές της στιγμές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 3 άτομα ένας εκ των οποίων ο πρώην φίλος της καταγγέλλουσας

Μήνυση σε βάρος του πρώην 20χρονου φίλου της έκανε μια 18χρονη κοπέλα στο Ηράκλειο, η οποία όπως κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ο εν λόγω νεαρός διακινούσε βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 18χρονη όσο διατηρούσε σχέση με τον 20χρονο είχε αποστείλει βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο πρωταγωνιστούσε η ίδια και εκείνος όπως φέρεται τις 20 τελευταίες ημέρες προώθησε το βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε άγνωστο αριθμό χρηστών, σε συνεργασία με τον 15χρονο ξάδερφό του.

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τους δράστες ενώ πέρασε χειροπέδες και στον πατέρα του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν σήμερα Παρασκευή 26 Μαΐου, ενώπιον του εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι ο 15χρονος με τον πατέρα του, ενώ ο 20χρονος είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Ασκήθηκαν διώξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας – καθώς η κοπέλα δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας της – και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News