Ηράκλειο: Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να πουλάει κοκαΐνη - Είχε κρύψει και 11 φιξάκια σε πρανές

Κρήτη
Ηράκλειο: Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να πουλάει κοκαΐνη - Είχε κρύψει και 11 φιξάκια σε πρανές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι βρέθηκε στην κατοχή του 45χρονου μετά από έλεγχο των λιμενικών

Στη σύλληψη 45χρονου ημεδαπού προέβησαν, το απόγευμα της Πέμπτης 25 Μαΐου, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για παράβαση του Ν. 4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και επιτήρησης, εντοπίστηκε ο 45χρονος, από τα προαναφερόμενα στελέχη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., να κινείται με Δ/Κ όχημα ιδιοκτησίας έτερου ατόμου σε επαρχιακή οδό του Δήμου Ηρακλείου και να σταθμεύει στην άκρη του δρόμου. Κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στον ανωτέρω ημεδαπό βρέθηκε στην κατοχή του μια πλαστική συσκευασία αναλγητικών, περιέχουσα συνολικά 14 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) κοκαΐνης.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έρευνα στην εν λόγω περιοχή, κατά την οποία βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο πρανές της ανωτέρω οδού, μια ακόμα συσκευασία αναλγητικών, περιέχουσα 11 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) κοκαΐνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν συνολικά 25 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 12,4 γρ., το ανωτέρω Δ/Κ όχημα ως μέσον μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας και το χρηματικό ποσό των 505 ευρώ, προερχόμενο από την ως άνω παράνομη δραστηριότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News