Αλλάζει άρδην το Γάζι: Νέα εποχή η ανάπλαση της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου - Η εμβληματική τριάδα των έργων (vid)

Κρήτη
Αλλάζει άρδην το Γάζι: Νέα εποχή η ανάπλαση της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου - Η εμβληματική τριάδα των έργων (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα σημεία που ξεχώρισε ο κ. Μποκέας είναι ότι εκτός από τις σύγχρονες διαβάσεις , τα υπογειοποιημένα δίκτυα και τον φωτισμό, στην περιοχή θα δημιουργηθεί ένας ποδηλατόδρομος 4 χιλιομέτρων που αλλάζει την ποιότητα ζωής

Ως το εμβληματικότερο από τα έργα που θα υλοποιηθούν στο Δήμο Μαλεβιζίου , χαρακτήρισε το έργο ανάπλασης της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια τριάδα επί της ουσίας έργων που θα αλλάξουν την εικόνα της περιοχής και θα δημιουργήσουν ένα διαφορετικό πλαίσιο για τους πολίτες και τους επισκέπτες. Από τα σημεία που ξεχώρισε ο κ. Μποκέας είναι ότι εκτός από τις σύγχρονες διαβάσεις , τα υπογειοποιημένα δίκτυα και τον φωτισμό, στην περιοχή θα δημιουργηθεί ένας ποδηλατόδρομος 4 χιλιομέτρων που αλλάζει την ποιότητα ζωής.

Σε τροχιά υλοποίησης αναμένεται να μπει το επόμενο διάστημα μια τριάδα έργων στο Δήμο Μαλεβιζίου που θα αλλάξει όπως τόνισε ο δήμαρχος της περιοχής την εικόνα της πόλης του Γαζίου, χαρακτηρίζοντάς τα ως την εμβληματικότερη παρέμβαση συνολικά για την περιοχή. Πρόκειται για το έργο ανάπλασης της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου ύψους 9 εκατομμυρίων για το οποίο σύντομα ξεκινά η δημοπράτηση.

Η ανάπλαση της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου θα σημάνει μια νέα εποχή για την περιοχή, καθώς θα αναβαθμίσει συνολικά όχι μόνο την εικόνα αλλά και την ποιότητα ζωής, εξασφαλίζοντας υπογειοποιημένα δίκτυα, πεζοδρόμηση και φωτισμό αλλά και έναν ποδηλατόδρομο 4 χιλιομέτρων.

Το δεύτερο έργο αφορά τον κόμβο Ανόδου, του οποίου οι εργασίες θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα και η χρηματοδότηση είναι από τον ΑΔΜΗΕ, μέσω των ανταποδοτικών τελών.

Το τρίτο έργο αφορά στο τμήμα εντός Γαζίου, από την οδό Μακεδονίας μέχρι και τον Άγιο Νικόλαο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για το οποίο έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση και θα δημοπρατηθεί από την Περιφέρεια Κρήτης το επόμενο διάστημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News