Δήμος Ηρακλείου: Ξηλώνει τις παλιές στάσεις λεωφορείων στη λεωφόρο Κνωσού

Κρήτη
Δήμος Ηρακλείου: Ξηλώνει τις παλιές στάσεις λεωφορείων στη λεωφόρο Κνωσού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνολικά θα γίνει αφαίρεση 12 στάσεων από τη δεξιά και την αριστερή πλευρά της Λεωφόρου Κνωσσού την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ η τοποθέτηση των νέων στάσεων θα γίνει την επόμενη εβδομάδα

Ξεκινούν το πρωί της Πέμπτης 25 Μαΐου 2023, από τα συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου, οι εργασίες αποξήλωσης και απομάκρυνσης των παλαιών στάσεων λεωφορείων επί της Λεωφόρου Κνωσού.

Όπως αναφέρει η δημοτική Αρχή, οι εργασίες θα ξεκινήσουν από το ύψος του Βενιζελείου Νοσοκομείου με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο και θα φτάσουν μέχρι τη Στάνη. Συνολικά θα γίνει αφαίρεση 12 στάσεων από τη δεξιά και την αριστερή πλευρά της Λεωφόρου Κνωσσού την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ η τοποθέτηση των νέων στάσεων θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Δήμος Ηρακλείου με ανακοίνωσή του παρακαλεί τους οδηγούς «να ακολουθήσουν τη σήμανση που έχει τοποθετηθεί και να μην σταθμεύουν στα σημεία που βρίσκονται οι στάσεις προκειμένου να διευκολύνουν την διαδικασία.

Η κυκλοφορία δε θα διακοπεί ούτε κατά τη διάρκεια της απομάκρυνσης των παλαιών, ούτε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης των νέων στάσεων, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα υπάρξει κυκλοφοριακή όχληση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News